; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Almost Human S1 res

Serialul „Aproape oameni” a ajuns la final

13 October 2014

Serialul „Aproape oameni' se încheie marți, 14 octombrie, ultimul episod fiind difuzat de la ora 22:00.

„Aproape oameni' este o poveste poliţistă plină de acţiune, plasată în viitorul apropiat, în care poliţiştii fac echipă cu androizi umanoizi extrem de evoluaţi, şi este opera producătorului executiv laureat cu Emmy J.J. Abrams (Fringe, Lost, Revolution, Person of Interest, Star Trek) şi a creatorului/producătorului executiv J.H. Wyman (Fringe, Mexicanul).

Almost Human S1 res

În „Aproape oameni', un poliţist rănit face echipă cu un android sintetic la mâna a doua, pentru a lupta împotriva nedreptăţilor urbane, într-o lume înfricoşător de evoluată. O conspiraţie criminală ameninţă să le distrugă lumea, iar cei doi trebuie să găsească puterea în umanitatea care îi uneşte. Detectivul John Kennex (Urban) a supravieţuit unuia dintre cele mai catastrofale atacuri din istorie împotriva departamentului de poliţie. După ce s-a trezit dintr-o comă de 17 ani, nu-şi mai aminteşte mare lucru – doar că partenerul i-a fost ucis, că a pierdut un picior şi că acum are în loc o proteză sintetică extrem de sofisticată.

Serialul îi are în distribuție pe Karl Urban (Star Trek, Stăpânul inelelor), Michael Ealy (Celula teroristă, Parteneri cu bucluc), Minka Kelly (Friday Night Lights), Mackenzie Crook (Urzeala tronurilor, Piraţii din Caraibe), Michael Irby (Motivat să ucidă) şi actriţa nominalizată la Emmy Lili Taylor (Sub pământ S.R.L., Trăind printre demoni).

În ultimul episod din sezonul 1 (unicul), intitulat „Imitatorul', Kennex investighează un ucigaș în serie care l-a băgat pe tatăl lui la închisoare, iar Dorian este evaluat pentru prima dată după ce a fost reactivat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare