; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Monsters at Work

Serialul animat „Monsters at Work” va ajunge pe Disney + în această toamnă

27 January 2021

Billy Crystal, una dintre vocile din „Monsters at Work', a confirmat pentru Collider că proiectul continuă și că el împreună cu colegul de franciză John Goodman se distrează la producție pentru că serialul este foarte amuzant.

„Monsters at Work', serialul derivat din „Compania monștrilor', despre care TVmania a mai scris recent, ar fi trebuit să ajungă pe platforma Disney + în 2020. O vreme s-a vorbit despre o premieră în această primăvară, dar acum într-un interviu pentru Collider, actorul Billy Crystal, care are vocea lui Mike și joacă alături de John Goodman (care este Sullivan), a dezvăluit detalii noi:

„John Goodman și cu vine vom reveni în rolurile Sullivan și Mike. Povestea începe la șase luni după finalul aventurilor din «Compania monștrilor», așa că noi lucrăm într-o sală de râs. Serialul are personaje noi, tinere, grozave, cu actori extraordinari, alături de John și cu mine. Se împlinesc 20 de ani de la primul film al francizei și în preajma acestei aniversări va avea loc și premiera noului serial, eu cred că în septembrie. Este fantastic, amuzant și noi ne-am distrat foarte tare făcându-l'.

Spin-off-ul „Monsters at Work', realizat de Pixar, îl va avea ca personaj central pe Tylor Tuskmon, un tehnician care visează să lucreze alături de idolii săi Sullivan și Mike. Primul sezon, comandat acum mai bine de trei ani, ar trebui să aibă 10 episoade.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare