; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Saved_by_the_bell_racist_episode_630

Serialul anilor ’90 „Salvați de clopoțel” revine cu o continuare și cu actori din serialul original

20 September 2019

 NBCUniversal au anunțat acum 3 zile lansarea noii platforme de streaming în primăvara lui 2020 și pregătesc câteva surprize cu care să atragă cât mai mulți clienți. Una dintre acestea este continuarea serialului „Salvați de clopoțel'.

În noua versiune vor juca și actori din serialul original. Până acum au fost anunțați Elizabeth Berkley și Mario Lopez.

Până acum, sinopsisiul sună astfel:

Guvernatorul Californiei, Zack Morris (băiatul popular din serialul original, în cazul în care nu vă mai amintiți), are probleme după ce a închis prea multe licee care n-aveau bugete să funcționeze cum trebuie. Când sugerează ca elevii din zonele afectate să fie trimiși către instituțiile mai performante din statul California – inclusiv Liceul Bayside — fluxul mare de noi studenți le va oferi adolescenților privilegiați din Bayside o necesară și amuzantă de realitate.

„Salvați de clopoțel' a rulat pe NBC între anii 1989 – 1993 și a fost unul dintre cele mai populare seriale din România anilor ’90.

Serialul a mai avut două spinoff-uri „Saved by the Bell: The College Years' și „Saved by the Bell: The New Class', dar și două lungmetraje realizate pentru TV.

Platforma NBCUniversal se va numi Peacock și va avea mai multe seriale originale, dar va pune la dispoziție în exclusivitate și seriale mai vechi, precum „The Office' și „Parks and Recreation', care nu vor mai putea fi văzute și pe alte platforme de streaming. Peacock se va lansa în luna aprilie a lui 2020.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare