; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Greys Anatomy

Pentru noul sezon din toamna aceasta, al 14-lea, „Anatomia lui Grey” promite schimbări

25 August 2017

V-ați săturat de atâtea drame în serialul „Anatomia lui Grey'? Mai vreți și un pic de umor care să destindă atmosfera? Vă lipsesc episoadele de altădată ale serialului?

Dacă da, atunci nu sunteți singurii: până și producătorilor le e dor de vechile sezoane și au decis să ia măsuri pentru sezonul 14, care începe pe 28 septembrie, pe postul american ABC.

Și cum personajele moarte și îngropate nu mai pot reveni în poveste (de la Derek Shepherd la Mark Sloan), măcar altcineva important s-a întors în echipa de producție: Krista Vernoff, care a fost scenaristă și producător executiv în primele opt sezoane și care apoi a lucrat la alte producții marca Shonda Rhimes („Privat Practice', „Shameless').

Venirea e cu atât mai importantă cu cât „mama' Rhimes a semnat cu Netflix.

„Din momentul în care Vernoff a pășit pe platouri, ne-a luat pe fiecare în parte, a vorbit cu noi despre cum dorim să dezvoltăm personajul pe care îl jucăm. Sezonul va fi mai ușor și mai amuzant. Krista vrea ca oamenii să râdă un pic, așa s-a întâmplat la început, așa vrea să continue', a povestit actorul Giacomo Gianniotti, interpretul lui Andrew DeLuca, pentru hollywoodreporter.com.

 

 

Sezonul 14 va reveni la ABC cu un prim episod mai lung, de două ore, care reia povestea după finalul surprinzător al sezonului 13  – când Meredith (Ellen Pompeo) află că sora lui Owen trăiește, ceea ce o influențează direct.

La noi, postul Diva difuzează în premieră, din 5 septembrie, în fiecare seară de marți, de la ora 21.00, episoade din sezonul 10.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare