Homepage  / Seriale

Serialul „30 Rock” intră în grila Prima TV. Când e programat primul episod

Serialul „30 Rock” intră în grila Prima TV. Când e programat primul episod

de Andra Stana,

Serialul de televiziune american „30 Rock” va fi difuzat de postul Prima TV. Unul dintre cele mai premiate show-uri TV din ultimii ani, este format din șapte sezoane, îi are în rolurile principale pe Tina Fey și Alec Baldwin și avut premiera la postul NBC în 2006. De ce este „30 Rock” considerat un serial genial.

„30 Rock” intră în grila Prima TV. Programul de difuzare

„30 Rock”, serialul cu 103 nominalizări Emmy și 16 premii câștigate, 17 nominalizări la Globurile de Aur și 6 premii câștigate, intră în grila Prima TV din această vară.

Numit „30 Rock” după adresa studiourilor NBC din New York, și anume 30 Rockefeller Plaza, serialul a fost lansat la americani în octombrie 2006. În rolurile principale joacă Tina Fey și Alec Baldwin.

„30 Rock” este un sitcom de televiziune creat de Tina Fey. Aceasta s-ar fi inspirat din experiența ei de realizatoare a emisiunii „Saturday Night Live”, în care a apărut o perioadă mai îndelungată și în care o imita pe Sarah Palin, imaginea dreptei americane ultraconservatoare, scrie mediafax.ro.

Prima TV a anunțat recent că primul episod din serialul „30 Rock” va fi difuzat pe 23 iunie. Serialul este programat să fie difuzat sâmbăta, de la ora 19.45, în locul serialului „The Good Place”.

În celebrul sitcom, care a mai fost difuzat de Prima TV și în toamna lui 2023, unul dintre cele mai iubite din lume, te întâlnești cu Seinfeld, Jennifer Aniston, Oprah, Robert De Niro, Matt Damon.

Serialul „30 Rock”, considerat genial de critici

„30 Rock” este considerat de critici ca fiind  un serial genial, în care glumele se succed cu viteza sunetului și, în toamna anului 2006, revista TV Guide a încoronat seria 30 Rock drept „Cea mai bună comedie nouă. Mai mult, două episoade din serialul 30 Rock au fost oferite fanilor săi, în direct! Publicul a avut astfel ocazia ca, în loc să vadă un episod deja filmat și editat, să urmărească în timp real intriga serialului, care se desfășura în fața ochilor lor.  

Sitcom-ul se învârte în jurul scenaristei Liz Lemon (Tina Fey) şi a colegilor săi din echipa show-ului fictiv „TGS with Tracy Jordan”, de la reţeaua americană NBC

Un alt secret al succesului

Pe langă umorul de bună calitate, „30 Rock” mai surprinde prin rolurile foarte bune făcute de mulţi dintre actori. Cea mai plăcută surpriză este, poate, Alec Baldwin, deşi nici Jane Krakowski (pe care o ştiţi din rolul secretarei lui Ally McBeal) nu se lasă mai prejos şi ne dovedeşte că Elaine poate mai mult.

Secretul însă constă în faptul că, aşa cum mărturiseşte Tina Fey, multe dintre personaje au fost scrise cu gândul la actorii care le vor interpreta, sau spre exemplu Tracy Morgan îşi interpretează propriul rol în acest serial.

Multe vedete au ajuns într-o formă sau alta pe platourile „30 Rock”, printre care îi amintim pe Edie Falco, Jerry Seinfeld, Jon Bon Jovi, Jennifer Aniston, Salma Hayek, David Schwimmer, Oprah, Steve Martin, Julianne Moore, Steve Buscemi, Matthew Broderick sau Isabella Rossellinni.

Sursa foto: arhivă TVmania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton