; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Berguzar Koorel si Halit Ergenc

Serialul „1001 de nopţi” reîncepe la Kanal D, din 1 august

29 July 2016

Începând de luni, 1 august, fanii serialelor turcesti din România vor avea ocazia să revadă, la Kanal D, „1001 de nopţi'. Serialul va fi difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la 16.45.

Berguzar Koorel si Halit Ergenc

Povestea îi are ca protagonişti pe Bergüzar Korel şi Halit Ergenç (cunoscut datorită rolului Suleyman Magnificului) şi se centrează pe drama unei tinere văduve – Sehrazat (Korel) –, al cărei fiu are leucemie şi care este nevoită să înfrunte încercări foarte dificile, dar pe care o salvează o mare dragoste. Totul începe cu propunerea primită de la şeful ei, Onur (Ergenç).

Iubirea personajelor s-a transferat şi în viaţa reală. Pentru cei doi protagonişti, „1001 de nopţi' a fost începutul unui destin comun, fericit. Pe lângă faptul că serialul a avut succes uriaş, cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare. Deşi, la acea vreme, Halit era însurat şi Bergüzar avea un iubit, aceştia au renunţat la partenerii lor de viata pentru a forma împreună un cuplu: Halit a divorţat şi, la scurt timp, s-a căsătorit cu Bergüzar. Nunta lor, la care au participat peste 350 de invitaţi, a avut loc în vara lui 2009, într-un hotel luxos de pe litoralul turcesc. În 2010, cei doi au devenit fericiţii părinţi ai unui băieţel, Ali.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare