; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serialul „Hispania” are mare succes în Spania

05 July 2011

Postul spaniol Antena 3 a dat lovitura cu serialul Hispania, la leyenda', care a ajuns la sezonul al treilea datorită audienţelor mari pe care le-a înregistrat încă de la primul episod, difuzat pe 25 octombrie 2010.

Subiectul istoric (care aminteşte de producţii precum Dinasta Tudorilor' sau Roma'), scenele intense de acţiune, dar şi de dragoste, şi interpretarea actorilor sunt ingredientele care vor face din Hispania' un serial de succes şi la postul românesc Antena 1.

Interpreta sclavei Nerea, actriţa de origine cubaneză Ana de Armas (care în prezent locuieşte la Madrid), a apărut cu o bluză transparentă şi udă, lăsându-şi la vedere sânii într-o secvenţă de mare intensitate.

Ce-i drept, nu sunt scene la fel de… goale ca-n Spartacus', serialul difuzat de HBO, însă Ana a cucerit definitiv audienţa masculină din Spania cu nurii săi, ea fiind considerată una dintre cele mai sexy actriţe de televiziune (frumoasa a apărut în 2008 pe coperta revistei FHM Spania).

Tânăra actriţă de 23 de ani a mai jucat în serialul Internatul', dar şi în pelicula din 2009 Mentiras y gordas' (în care a avut de altfel şi câteva scene fierbinţi).

Anul viitor, ea va apărea în drama 7 dias en La Habana' alături de Emir Kusturica.

Despre personajul pe care îl intereptează în Hispania', Ana a declarat într-un interviu: Nerea este o tânără hispanică căreia, în ziua nunţii,  îi este omorâtă toată familia, iar ea este capturată şi dusă în legiunea romanilor. La început nu se obişnuieşte cu ideea că a devenit o sclavă, însă cu timpul îşi acceptă condiţia, gândindu-se că doar aşa poate fugi. Admir la ea curajul şi forţa de a suporta toate torturile la care este supusă. Este foarte inteligentă. Mi se pare foarte dificil, dar şi foarte amuzant să faci un serial istoric. Mi-au plăcut foarte mult costumele', adeclarat Ana.

Roberto Enríquez, impresionat de personajul său, Viriato

Unul dintre cele mai pasionale şi neînfricate personaje ale serialului este Viriato (Roberto Enriquez), cel care conduce grupul de rebeli hispanici contra unei legiunii romane care le-a masacrat satul.

Actorul în vârstă de 43 de ani este foarte mândru de personajul său: Viriato este un tip legendar, un antierou, şi asta mă atrage cel mai mult la el. Acesta acţionează cu inteligenţă atunci când îşi atacă duşmanul'.

Roberto spune că i-au dat de furcă scenele de luptă şi că de multe ori s-a rănit la filmări, la fel ca şi alţi colegi de-ai săi. Este un serial filmat 70 % în exterior. Acţiunea este constantă, călărim, ne luptăm, chiar dacă locurile în care filmăm sunt frumoase, au şi obstacole', a mai zis el.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare