; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serialul „Dispariția” începe diseară, la 22.20, pe AXN!

15 March 2012

După ce AXN a început sezonul cu serialul original „Firma', astăzi are loc lansarea „Dispariţia/Missing', un serial plin de mister şi evenimente inexplicabile. AXN va aduce serialul publicului din România în aceeaşi zi, dar înainte de premiera din Statele Unite ale Americii. Premiera naţională va avea loc joi, pe 15 martie, de la ora 22:20.

Serialul „Dispariţia' aduce o poveste plină de mister, iar locațiile extraordinare şi întorsăturile neaşteptate de situaţie îi vor uimi pe telespectatori, în timp ce vor afla cât de departe este dispusă să meargă o mamă pentru a-şi proteja familia.

De la moartea tragică a soţului ei, Becca (Ashley Judd) şi-a construit întreaga lume în jurul fiului ei, Michael. Când acesta primeşte o bursă de studii în Roma, Becca nu încearcă să-l ţină pe loc. Însă temerile ei devin realitate atunci când Michael dispare. Fostul agent CIA nu poate să stea acasă şi să nu facă nimic. Becca începe propriile ei investigaţii. Folosindu-se de abilităţile ei de fost agent secret, ea porneşte în căutarea fiului său. Pentru asta însă redeschide răni vechi şi înfruntă imposibilul. Toţi cei care se află în spatele dispariţiei lui Michael vor realiza în scurt timp că Becca nu este o mamă care să nu fie luată în serios.

Cine sunt actorii principali?

Becca este interpretată de Ashley Judd, cunoscută publicului din filme precum „Obsesia', „Evadata' sau „Crimă de înaltă trădare'.

Paul Winstone, un fost agent CIA, este jucat de Sean Bean, un actor britanic cunoscut datorită rolurilor sale din „Stăpânul Inelelor' şi serialul HBO „Urzeala tronurilor'.

Agentul Dax Miller, mâna dreaptă de la conducerea CIA din Europa de Vest, este interpretat de Cliff Curtis. Acesta a apărut în filme precum „Greu de ucis 4', „Zi de instrucţie' sau „Regii deşertului'.

Noul serial va fi difuzat în exclusivitate în România la AXN înainte de premiera sa din SUA, datorită diferenţei de fus orar.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare