; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serialul „Anatomia lui Grey”, măcinat de tensiuni

04 February 2010

Patrick Dempsey alias Derek Shepard din serialul american „Anatomia lui Grey' este la cuţite cu producătoarea Shonda Rhimes, susţine un jurnalist (apreciat) al publicaţiei „Entertainment Weekly'. Tensiunile dintre cele două părţi au ajuns atât de mari, încât au blocat complet comunicarea şi se aşteaptă intervenţia şefilor de la postul ABC pentru a dezmorsa situaţia.

Patrick Dempsez ar fi acuzat-o pe Rhimes că este preocupată de un alt proiect şi că intervine pe scenariul la „Anatomia…' pe ultima sută de metri, provocând haos pe platouri. Shonda Rhimes a negat orice conflict cu protagonistul masculin, scrie „msnbc.com', calificând sugestia drept „amuzantă'.

Situaţia nu este însă chiar atât de „amuzantă'. În ultimii ani, calitatea serialului a mai scăzut o dată cu dispariţia unor actori principali: Isaiah Washington (dr. Burke) a fost concediat la sfârşitul sezonului 3, în urma unei izbucniri nervoase pe platouri, T.R. Knight (George) a plecat la sfârşitul sezonului 5, supărat că rolul lui în serial a devenit mult prea secundar, iar Katherine Heigl (Izzie) este pe cale să părăsească şi ea show-ul, fiind preocupată de cariera ei pe marele ecran.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare