; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Felicity huffman_american crime

Seriale noi la FilmBox, în octombrie: „American Crime 2”, „Jericho”, „19-2”

03 October 2016

În octombrie, canalele FilmBox aduc 3 seriale, în premieră autohtonă: „Jericho' (Marea Britanie, 2016, care a avut un singur sezon), „19-2' (Canada, 2014, 3 sezoane) şi al doilea sezon din „American Crime' (SUA, 2016, laureat recent cu un Premiu Emmy).

Jericho' (8 episoade) începe pe FilmBox Premium pe 15 octombrie, de la ora 20.00, şi se centrează pe viaţa celor care au construit viaductul Ribblehead din North Yorkshire. Drama îi are în distribuție pe Jessica Raine și pe Hans Matheson.

Jericho

Jericho

Trailer-ul serialului „Jericho':

19-2' este remake-ul serialului canadian omonim din 2011 – 2015 şi îi aduce în prim-plan pe Nick (Adrian Holmes) și Ben (Jared Keeso), doi polițiști din Montreal. Serialul începe pe 1 octombrie, pe FilmBox, de la ora 21.00.

19-2

19-2

Trailer-ul serialului „19-2':

Nu în ultimul rând, American Crime' spune, în sezonul 2, povestea unui tânăr elev al unei şcoli exclusiviste (Connor Jessup) care susţine că a fost violat la o petrecere şi arată cu degetul spre echipa de baschet a liceului său. Din distribuţie fac parte Felicity Huffman, Timothy Hutton, Regina King (laureată cu Emmy pentru rol) şi Lili Taylor. Serialul se vede din 15 octombrie, la FilmBox Premium, de la 21.05.

American Crime

American Crime

Trailer-ul serialului „American Crime':

Citește și:

1. Miniseria „Război și pace' a intrat în grila FilmBox Premium

2. FilmBox va difuza la noi miniseriile BBC „Wolf Hall' şi „War and Peace'

3. Serialul „American Crime' începe pe 8 martie la FilmBox Premium

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare