; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Buburuza si Motan Noir

Seriale noi la Disney Channel și Disney Junior în luna februarie

04 February 2016

„Buburuza și Motan Noir', „Goldie & Ursuleț', „Regele leu 2: Regatul Lui Simba' și „Regele leu 3: Hakuna Matata' sunt ofertele din această lună de pe cele două canale dedicate copiilor.

 

Disney Channel: „Buburuza și Motan Noir'

Buburuza si Motan Noir

Acțiunea serialului animat se desfășoară în Parisul modern și o are în centrul său pe Marinette, elevă de liceu în timpul zilei și supereroină în timpul nopții. Împreună cu Motan Noir, ea își utilizează puterile magice pentru a salva orașul din mâinile ticălosului Hawkmoth.

Buburuza si Motan Noir1

Se difuzează în fiecare zi, de luni până vineri, de la 17.10 din 22 februarie.

 

Disney Junior: „Goldie şi Ursuleț'

Goldie si Ursulet

Seria animată dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 7 ani își are acțiunea în lumea magică a Pădurii de Poveste şi aduce din nou laolaltă pe Goldie şi Ursuleț, după bine-cunoscutul incident cu terciul de ovăz din „Fata cu Părul de Aur şi cei trei ursuleți'. Fie că îl ajută pe Lupul cel rău să învețe să țină cont de ceilalți înainte de a sufla pentru a le dărâma casa, sau pe Jack şi Jill să urce dealul, sau îl salvează pe Hopa-Mitică tot timpul predispus la accidente, după ce are parte de cea mai mare căzătură, Goldie şi Ursuleț se distrează de minune într-o lume de poveste plină de situații din viața reală, accidente amuzante şi momente emoționante.

Goldie si Ursulet(1)

Premiera are loc pe 13 februarie la 10.30 şi se vor difuza noi episoade timp de 8 zile la aceeaşi oră.

 

Disney Junior: „Regele leu 2: Regatul Lui Simba' și „Regele leu 3: Hakuna Matata'

Regele leu

În această lună, Disney Junior va aduce noi povești de pe meleagurile africane: „Regele leu 2: Regatul Lui Simba' și „Regele leu 3: Hakuna Matata' în weekendurile din februarie. Îl veți putea urmări pe Simba care conduce Regatul Luminii …cu puțin ajutor din partea vechilor săi prieteni Timon și Pumba și noua lui familie.

Sâmbătă la ora 16.25 și duminică la 13.50.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare