Homepage  / Știri / Televiziune

Unde putem revedea „Vlad”, serialul românesc de succes de la Pro TV

Unde putem revedea „Vlad”, serialul românesc de succes de la Pro TV
20

de Andra Stana,

„Vlad” a fost primul serial românesc realizat la standarde cinematografice. Difuzată inițial la Pro TV, din 2019 până în decembrie 2021, producția cu Adi Nartea în rol principal revine la TV în august 2022. Totodată, fanii „Vlad” pot urmări serialul lor preferat și online.

„Vlad”, un serial cu o poveste uluitoare

„Vlad” este un serial care a debutat la postul de televiziune PRO TV în februarie 2019. Producția este un thriller care respectă cele mai înalte standarde cinematografice și care spune povestea contelui de Monte Cristo într-o adaptare modernă, are o distribuție de excepție

Serialul „Vlad” spune povestea lui Adrian (Anghel Damian), tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir (Andrei Araditz) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea). După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, îndrumat fiind de Cezar (Bebe Cotimanis), mentorul lui. Astfel are posibilitate să-și regleze toate conturile cu cei care l-au trădat.

După ce scapă din închisoare, Adrian devine Vlad, rol interpretat de Adrian Nartea, și se transformă într-un bărbat de succes, bogat, șarmant, care are aliați puternici ce sunt pregătiți să pună la punct toate detaliile unui plan perfect de răzbunare.

Olimpia Melinte joacă rolul Elizei, singura mare dragoste a lui Vlad, care l-a trădat atunci când acesta a fost închis, iar Diana Sar este sora Elizei în serial, Roxana. Și ea este o persoană extrem de importantă în viața lui Vlad, care a fost în permanență folosită de tatăl lor pentru a pune presiune emoțională asupra surorii ei.

vlad-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

„Vlad” se întoarce pe micile ecrane în august 2022

Serialul „Vlad” va fi redifuzat, începând de luna viitoare, în fiecare sâmbătă și duminică, la Acasă TV. Primul episod este programat pe 6 august, la ora 23.00.

În reluare, serialul românesc apare în programul Acasă la ora 4.15 dimineața, tot în weekend.

Programul Acasă TV – sâmbătă, 7 august 2022

  • 20:00 – Lecții de viață
  • 21:00 – Film: Dragoste și literatură (2013)
  • 23:00 – Vlad – S1 (2019), ep. 1, partea 1
  • 0:00 – Serial: Frumoasa și bestiile
  • 2:30 – Doctorul casei
  • 3:30 – Profu’
  • 4:15 – Vlad – S1 (2019), ep. 1, partea 1 (repeat)
  • 5:00 – Lecții de viață

Programul Acasă TV – duminică, 8 august 2022

  • 20:00 – Lecții de viață
  • 21:00 – Film: Invitație la nuntă (2021)
  • 23:00 – Vlad – S1 (2019), ep. 1, partea 2
  • 0:00 – Serial: Frumoasa și bestiile
  • 2:30 – Film: Invitație la nuntă
  • 4:15 – Vlad – S1 (2019), ep. 1, partea 2 (repeat)
  • 5:00 – Lecții de viață

Olimpia Melinte, despre sezonul ei preferat din „Vlad”: „Nostalgia începutului”

Actrița Olimpia Melinte a mărturisit, acum o vreme, că cel mai mult îi place primul sezon al serialului ”Vlad”.

„Acolo începe povestea, îi vedem tineri, inocenţi, îndrăgostiţi şi rând pe rând se simte decăderea, pe fiecare îl loveşte viaţa în plin, iar poveştile se destramă, iubirea se transformă în ură şi ia faţa trădării. Poate că e nostalgia începutului când şi noi toţi, actorii, echipa, eram în căutări, ne cunoşteam şi porneam în această aventură împreună.”, a mărturisit Olimpia Melinte.

Serialul „Vlad” a ajuns la final la Pro TV în decembrie 2021. Cum s-a terminat

După patru sezoane și 52 de episoade, serialul „Vlad”, remake-ul autohton al producției turcești „Ezel”, s-a terminat la Pro TV pe 6 decembrie 2021.

Așa cum au promis scenariștii, finalul a fost unul extrem de emoționant, cu secvențe la care au curs multe lacrimi. Pe parcursul a patru sezoane, eroul principal a arătat modul în care viața lui s-a schimbat după ce Ștefan și Leo, cei mai buni prieteni ai săi și Eliza, singura lui iubire adevărată, l-au trădat și l-au lăsat să putrezească în închisoare, pe nedrept.

Cum poți urmări online serialul „Vlad”

Rolurile principale din „Vlad” sunt interpretate de actorii Adrian Nartea, Olimpia Melinte și Andrei Aradits.

„Vlad” poate fi văzut și online live stream pe site-ul protvplus.ro, în mod gratuit. De asemenea, serialul românesc poate fi urmărit și pe voyo.ro.

„Clanul”, serial nou la Pro TV. Când e premiera serialului românesc 

Pro TV a anunțat recent că pregătește pentru grila de toamnă un nou serial, intitulat „Clanul”. Este pentru a doua oară când postul adaptează un serial turcesc, de astă dată serialul „Içerde”, care a fost difuzat la noi sub numele de „Intrusul”, cu actorii Çağatay Ulusoy („Feriha”, „Yaman”) și Aras Bulut Iynemli („Trădarea”, „Suleyman Magnificul”) în rolurile principale. 

În „Clanul”, noul serial românesc de la Pro TV, joacă actori consacrați, dar și tineri pe care îi știm deja din alte seriale tv.

Rolurile principale vor fi interpretate de actorii Denis Hanganu și Marian Olteanu. Pe primul îl știm din „Sacrificiul”, unde l-a jucat pe protagonistul Andrei. Și Marian Olteanu, actor al Teatrului Mic, cu roluri în spectacole ca „Romeo și Julieta”, „A douăsprezecea noapte”, a avut un rol în „Sacrificiul” (Sorin) și l-am putut vedea și în recentul „Ruxx” (de la HBO și HBO Maxx).

Sursa foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton