Homepage  / Netflix

Serialul „Sacrificiul” de la Antena 1 intră pe Netflix. Când este premiera

Serialul „Sacrificiul” de la Antena 1 intră pe Netflix. Când este premiera
15

de Andra Stana,

După „Adela”, un alt serial produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1 va putea fi urmărit pe Netflix. Vorbim despre „Sacrificiul”, care a avut premiera la TV în toamna lui 2019. În rolurile principale, Denis Hanganu, Oana Cârmaciu și Daniel Nuță. Când va putea fi urmărit „Sacrificiul” pe Netflix.

Serialul Sacrificiul va putea fi urmărit şi pe Netflix

Produs de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Radu Grigore şi Simona Macovei, „Sacrificiul” a avut premiera la Antena 1 în septembrie 2019. Producția a putut fi urmărită atunci două zile pe săptămână, miercurea și joia. Un an mai târziu, producția a ajuns la final după 3 sezoane, fiind un sfârșit grăbit, după spusele producătoarei.

„Finalul este un final forţat de împrejurările pandemiei”, declara Ruxandra Ion pentru TVmania, în toamna lui 2020. După „Sacrificiul”, aceasta a început lucrul la „Adela”, o adaptare a serialului turcesc „Bahar: viață furată”.

Începând din iunie 2023, „Sacrificiul” va fi disponibil pe Netflix. Mai precis, serialul românesc va putea fi urmărit pe platforma de streaming de la sfârşitul acestei luni, din 28 iunie, anunță paginademedia.ro.

Serialul este o saga de familie cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia intercalează trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite.

Cine sunt actorii din distribuție Sacrificiul

Denis Hanganu, Oana Cârmaciu și Daniel Nuță sunt actorii care au dat viață protagoniștilor serialului „Sacrificiul”.

Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Viginia Rogin, Marian Râlea, Claudiu Istodor, Mihai Sandu Gruia, Bogdan Stanoevici, Cristi Iacob, Denis Hanganu, Oana Cârmaciu, Ioana Blaj, Mihai Cãlin, Cristina Ciobănaşu, Oana Zăvoranu, Vlad Gherman, Doiniţa Oancea, Ana Creţu, Daniel Nuţă, Alexandru Ion, Michaela Prosan, Cosmina Dobrotã, Andrei Barbu, Damian Drăghici, Alina Florescu, Dorian Popa, Gabi Ciocan, Emi Baroc, Conrad Merincoffer, Julia Marcan şi Tudor Roşu sunt actorii care au jucat în primul sezon al serialului lansat inițial pe Antena 1.

sacrificiulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Povestea din serialul Sacrificiul, noul serial românesc de pe Netflix

În primul sezon al serialului, cele trei surori Eva (Maia Morgenstern), Elena (Ana Ciontea) și Viorica (Adriana Trandafir) s-au regăsit la mai bine de 55 de ani de la despărțire, dar acum prioritatea lor sunt copiii, fericirea lor și alegerile pe care le au de făcut Ioana (Oana Cârmaciu), Andrei (Denis Hanganu), Irina (Ioana Blaj) și Amza (Vlad Gherman). 

La finalul primului sezon, Ioana și Andrei urmau să aibă cununia civilă. După multe peripeții părea că în sfârșit viața lor va intra pe un „drum” fericit. Dar, cu puțin timp înainte de nuntă, Ioana descoperă că este însărcinată. Un amalgam de gânduri și trăiri o fac să-și amintească de faptul că ea s-a culcat și cu iubirea vieții ei, Andrei, dar și cu devotatul ei prieten din studenție, Robert (Daniel Nuță). Neștiind al cui poate fi copilul, Ioana  ia decizia să plece undeva departe și să nu se prezinte la nuntă.

La sfârșitul lunii mai 2023, „Adela” a avut premiera pe Netflix. Astăzi, serialul românesc este pe locul patru în topul celor mai populare seriale de pe platforma de streaming, mai scrie sursa citată.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton