; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serial nou Disney Channel Postul lansează „11”, o producție ce are în prim plan pasiunea pentru fotbal

Serial nou Disney Channel Postul lansează „11”, o producție ce are în prim-plan pasiunea pentru fotbal

13 June 2017

Disney Channel anunță premiera unui nou serial produs în America Latină intitulat 11', în care pasiunea pentru fotbal este principalul ingredient. În noua producție ce debutează pe 19 iunie la ora 20:00 este prezentată povestea a unsprezece băieți care trebuie să învețe cum să joace ca o echipă puternică pentru a-și îndeplini visurile.

Serial nou Disney Channel Postul lansează „11', o producție ce are în prim-plan pasiunea pentru fotbal

„11' îl are în centrul său pe Gabo Moreti, un tânăr de 16 ani foarte priceput și pasionat de fotbal, care locuiește cu bunica lui într-un mic orășel numit Álamo Seco. Aptitudinile lui excepționale sunt remarcate de Francisco, antrenor de fotbal în cadrul unui liceu sportiv prestigios numit IAS (Institutul Academic Sportiv) care decide să-i ofere o bursă pentru a se alătura IAS și pentru a juca în echipa oficială a școlii Golden Hawks'. Serialul urmărește călătoria lui Gabo în atingerea visului lui de o viață de a deveni fotbalist profesionist, în timp ce descoperă și secretele familiei lui.

Acest serial este o producție originală marca Disney Channels America Latină realizată în colaborare cu Disney Channels Europa. „11' este produs în Argentina de Pegsa susținută de servicii de producție oferite de Pol-ka.

Disney Channel este un canal TV de familie, care emite 24 de ore din 24, dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani și familiilor acestora, oferindu-le telespectatorilor un mix de seriale live-action populare cum sunt „Soy Luna', „Alex & Trupași „Cele Mai Bune Prietene Oricând', seriale animate precum „Elena din Avalor', „Star Darlings' și „Desene cu Mickey' și filme originale Disney Channel între care „Noile Aventuri ale Dădacelorși „Descendenții'. De asemenea, Disney Channel România găzduiește și seriale produse de LucasFilm („Războiul Stelelor Rebelii', „Star Wars: Aventurile Familiei Freemaker') si supereroi Marvel.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare