; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serial de efect

19 October 2009

Mai nou, Andreea Raicu isi poate trece si statutul de actrita in CV. Si asta datorita rolului din noul serial de la Prima, “Efect 30”, difuzat din 25 octombrie, in fiecare duminica.

De la primele informatii legate despre “Efect 30”, noul serial din ograda Prima, au inceput si comparatiile cu “Totul despre sex”. Avem aceleasi premise: patru femei care sunt prietene bune de ani de zile (vreo 15, mai exact), un oras agitat, pasiunea pentru haine si pantofi si discutiile despre… orice. Andreea Raicu insista ca asemanarea este doar una de fatada, “Efect 30” fiind adaptat realitatilor Romaniei contemporane. “Genul problemelor cu care se confrunta eroinele, natura dramelor lor, solutiile gasite”, toate fac din “Efect 30” un serial cu o “abordare interesanta, din punctul de vedere al femeii din Romania”, spune Andreea. Aceasta recunoaste ca era fan al serialului american: “Acum, de cand se tot face paralela asta, l-am revazut si mi-am dat seama ca eu, Andreea Raicu, am ceva din Charlotte din punctul de vedere al personalitatii si ceva din Carrie, la nivelul imaginii”.

La filmari
Andreea spune ca fiecare zi petrecuta pe platouri a fost frumoasa in felul ei. Daca ar fi sa aleaga, totusi, “prima zi a fost cea mai plina de emotii. In prima zi mi-am dat seama ca imi placea lucrul pe platou. Imi era teama sa nu ma implic intr-un proiect a carui realizare sa nu mi se potriveasca, cu care sa nu ma pot adapta”, ne-a explicat aceasta. Si chiar daca de oboseala nu a dus lipsa, spune ca acum, la final, ii pare foarte rau ca s-a terminat (temporar, poate, pentru ca vedeta spune ca va discuta peste vreo doua luni despre sezonul doi): “Sunt sigura ca dupa cateva zile in care imi voi trage sufletul si ma voi relaxa (planuieste o vacanta in luna noiembrie – n. red.), imi va lipsi adrenalina de pe platouri”.

Aflata la debut, cu un rol principal in grija, Andreea spune clar ca fara lectii de actorie nu s-ar fi implicat in proiect. “Cred ca in actorie, ca in orice alt domeniu, ai nevoie de pregatire, munca si constinciozitate. Laura, preparatoarea mea, cu care m-am imprietenit, are un rol foarte important in tot ce s-a intamplat cu mine in ultimele luni. Aveam nevoie de suportul ei, de confirmarile si sfaturile ei dupa fiecare scena. Asa am inteles ce fac bine si ce nu”. Iar aportul acestor lectii s-a vazut: “Nu am trait stresul ca trebuie sa demonstrez ceva, ca trebuie sa-i conving pe ceilalti de oportunitatea prezentei mele in distributie”, spune ea.

de Monica Popescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare