; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

AllyMcBeal

Veste bună pentru nostalgici: celebrul serial al anilor ʼ90, „Ally McBeal”, se pregătește pentru o continuare!

31 March 2021

O continuare a celebrului serial cu avocați „Ally McBeal' este în pregătire în stadii incipiente la Hollywood, actrița din rolul principal – Calista Flockhart – fiind invitată să își reia rolul care a făcut-o celebră, însă seria ar avea un număr limitat de episoade, scrie TVLine. 

 

Creatorul seriei oginale, David E. Kelley, ar fi implicat în eventualul sequel doar ca producător executiv, el declarând încă de acum trei ani că probabil o femeie este cea mai potrivită să fie showrunner-ul noilor episoade.


„Aș accepta ideea ca să se facă din nou, dar nu cred că ar trebui să îl fac eu. Dacă ar fi făcut, ar trebui să fie realizat de o femeie', a spus el pentru The Hollywood Reporter în 2018. „Dacă va fi făcut, ar trebui să fie nou și diferit.'

 

Deocamdată nicio casă de producție/platformă de streaming nu este atașată proiectului, iar Twentieth Television – care a făcut serialul din anii ʼ90 – a refuzat să comenteze informația. 

 

Lansat în 1997, serialul „Ally McBeal' a devenit instantaneu un fenomen al culturii pop, câștigând multiple premii Emmy și Globuri de Aur și ajungând pe coperta revistei Time.

 

Rolul principal, cel al avocatei care dă numele serialului, este interpretat de Calista Flockhart (o necunoscută la momentul lansării): Ally este o tipă deșteaptă, dar ciudată, care vede peste tot un copilaș ce dansează și are o slăbiciune pentru muzica lui Barry White și Gloria Gaynor. În alte roluri apar Jane Krakowski (secretara sexy a firmei), Gil Bellows (fostul iubit al lui Ally), Courtney Thorne-Smith, Lucy Liu (din sezonul 2) și Robert Downey Jr.

Actrița Calista Flockhart (acum în vârstă de 56 de ani și căsătorită cu Harrison Ford) a fost protagonista celor 5 sezoane și are un Glob de Aur pentru interpretarea sa. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare