; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aurul Generalului Yamashita

Serialul „Aurul Generalului Yamashita”, despre o comoară ascunsă în al Doilea Război Mondial, vine la History

08 May 2019

Din 15 mai, History transmite, în fiecare miercuri, de la ora 21:00, în premieră și în exclusivitate, serialul „Aurul Generalului Yamashita'. Producția prezintă un grup de cercetători și ingineri care visează să descifreze ultimul mare mister din al Doilea Război Mondial și pornesc pe urmele aurului Generalului Yamashita, în inima junglei filipineze.

În 1945, în ultimele luni ale celui de-al Doilea Război Mondial, se presupune că trupele japoneze, sub comanda generalului Yamashita, au îngropat o comoară neprețuită în jungla filipineză. Comoara ar include aur, bijuterii și artefacte inestimabile, furate de trupele japoneze de la alte națiuni.

Misterul dăinuie de 70 de ani, iar echipa formată din cercetători americani pornește în căutarea aurului ascuns, sub conducerea unui martor ocular care pretinde că a văzut cum forțele armate ale lui Yamashita au îngropat nenumărate cutii în tuneluri, sigilate cu explozivi și pline de capcane. Visul lor este să descifreze misterul și să găsească comoara.

În căutarea lor, vânătorii de comori trebuie să descifreze un cod bizar, care se zvonește că a fost lăsat de o societate secretă, ca mijloc de a evita capcanele și de a recupera comoara. Aceștia folosesc cele mai recente tehnologii, în căutarea comorii şi a adevărului.

Puteți vedea trailer-ul noului serial aici:

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare