; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Temerari americani

Seria „Temerari americani”, în premieră în luna iunie la History

30 May 2014

Postul History va difuza în luna iunie seria Temerari americani'. Premiera va fi pe 5 iunie, la ora 22:00.

[Not a valid template]

Pe drumuri pietruite sau pe cele mai moderne autostrăzi ale Americii, „temerarii americani' călătoresc prin toate statele şi prezintă oamenilor uimitoare spectacole live. Ei îşi riscă viaţa în numere de cascadorie periculoase, trec prin foc, sfidează moartea în maşini şi motociclete şi se aruncă de pe clădiri foarte înalte. Aceşti temerari sunt în stare de orice pentru a trăi liberi, făcând doar ceea ce le place.

Cascadorii s-au bucurat întotdeauna de un loc special în cultura americană. Astăzi, însă, ei sunt o specie' pe cale de dispariţie. Doar câţiva oameni mai pleacă în turnee prin ţară, dând spectacole de cascadorie şi încercând să-şi câştige existenţa într-un domeniu în care cu cât riscul e mai mare, cu atât câştigul e mai impresionant. Deşi cascadorii nu au fond de pensii, ei îşi iubesc meseria şi sunt hotărâţi să păstreze vie tradiţia.

Serialul Temerari americani' urmăreşte trei cascadori profesionişti: Spanky Spangler din Arizona, Dr. Danger din Texas şi Mr. Dizzy din Washington. Alături de echipele lor, aceştia concurează pentru recorduri, palmares şi mulţi bani.

Serialul „Temerari americani' va fi difuzat pe History  în fiecare joi, din 5 iunie, la 22:00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare