; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DUAL SURVIVAL 4

Seria „Supraviețuire în doi” revine la Discovery cu sezonul 4

30 May 2014

Pe 2 iunie, de la ora 21.00, seria „Supraviețuire în doi' revine cu al patrulea sezon, alături de expertul în supravieţuire, Cody Lundin, şi noul său partener, Joseph Teti, fost puşcaş marin şi fost membru al trupelor speciale Beretele Verzi.

DUAL SURVIVAL 4

Echipa formată din cei doi profesionişti celebri va înfrunta unele dintre cele mai înfiorătoare şi periculoase zone de pe glob, pentru a demonstra faptul că anumite abilităţi şi cunoştinţe combinate cu o doză de gândire creativă te pot ajuta să lupţi pentru a rămâne în viaţă în cele mai dificile situaţii. Cei doi bărbaţi provin din medii complet diferite, dar amândoi posedă abilităţile necesare supravieţuirii în orice condiţii. De aceea, aceştia experimentează mai multe scenarii, pe care le-ar putea trăi oricine, pentru a putea exemplifica cele mai inventive metode de a folosi orice resurse aflate la dispoziţie pentru a rămâne în viaţă.

Ambii experţi se ghidează după aceleaşi reguli elementare atunci când vine vorba de supravieţuire, şi anume: găseşte adăpost, găseşte apă, găseşte hrană, găseşte ajutor. Dincolo de aceste principii de bază, discuţia devine mai complicată şi există o mulţime de detalii ce necesită lungi dezbateri. Cum vor decide Joseph şi Cody să abordeze aceste situaţii la limita dintre viaţă şi moarte? Aflaţi totul în noul sezon al seriei Supravieţuire în doi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare