; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

BIG GIANT SWORDS

Seria „Săbii uriașe la comandă” are premiera la Discovery, miercuri, 15 iulie

14 July 2015

Credeți că perioada săbiilor a apus de mult? Se pare că nu, iar Mike Craughwell vă poate confirma asta, deoarece realizează săbii la comandă. Ajutat de soția sa, câțiva colegi și ucenici, el conduce o adevărată afacere cu… săbii, primind comenzi din ce în ce mai neobișnuite pentru design-ul lor. Noua emisiune „Săbii uriașe la comandă / Big Giant Swords' are premiera pe Discovery Channel, miercuri, 15 iulie, de la ora 20:00.

 BIG GIANT SWORDS

La începutul lui 2007, Mike a primit o comandă pentru o sabie ridicol de mare. A postat un clip video pe YouTube, în care apărea gâfâind, clătinându-se și, în general, demonstrând cât de puțin practică era o astfel de armă, însă aproape imediat a fost năpădit de e-mail-uri trimise de tot felul de necunoscuți care își doreau să aibă și ei asemenea săbii gigantice și complet inutile.

Foarte curând, Mike a constatat că cererea pieței pentru astfel de arme supradimensionate este uriașă în tărâmul iubitorilor civili de jeep-uri militare. Cu susținerea totală a soției sale, Amelia, a renunțat la meseria lui obișnuită de sudor și s-a dedicat visului de a construi și vinde săbii gigantice.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare