; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Recuperatorii de camioane   HISTORY (2)

Al doilea sezon din „Recuperatorii de camioane”, de joi în programul History

19 January 2015

History va lansa un nou sezon din seria „Recuperatorii de camioane'. Episoadele celui de-al doilea sezon vor fi difuzate în fiecare joi, la orele 21:00, începând cu 22 ianuarie.

Recuperatorii de camioane - HISTORY (2)

Noul sezon din „Recuperatorii de camioane' vine cu recompense mai mari, termene mai strânse și concurență mai acerbă. Fiecare echipă se consideră a fi cea mai bună și în aceste noi episoade are ocazia să o dovedească. În acest an, trei echipe se vor strădui să recupereze încărcăturile pierdute iar miza este cu atât mai mare cu cât numai cei care recuperează camionul sunt plătiți.

Emisiunea urmăreşte „vânătorii' de camioane de pe tot teritoriul Americii, porniţi în misiuni periculoase de recuperare a încărcăturilor dispărute. Chiar dacă drumurile din SUA reflectă economia lor prosperă, în fiecare săptămână sute de camioane, care transportă încărcături valoroase, sunt furate şi apoi abandonate. Aceste încărcături trebuie căutate și recuperate, altfel companiile înregistrând pierderi masive. Pentru fiecare camion găsit se oferă o recompensă, care este suplimentată dacă încărcătura este găsită intactă.

„Recuperatorii de camioane' trebuie să găsească aceste autovehicule pierdute, aceasta fiind sursa lor constantă de venit. O serie de personaje pitoreşti se întrec contra-cronometru pentru a recupera camioanele şi a câştiga banii oferiţi. De la recuperarea mărfii furate, la urmărirea încărcăturilor pierdute, zilele recuperatorilor sunt pline de acțiune și nu sunt niciodată la fel, însă recompensele oferite îi fac de fiecare dată să continue.

Fiecare nou episod va fi o competiție serioasă pentru a vedea ce echipă este cea mai rapidă, mai norocoasă și mai orientată.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare