; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MY BIG FAT FABULOUS LIFE

Seria „O poveste cu greutate” începe pe 3 mai, în premieră, la TLC

30 April 2015

Whitney Thore era o dansatoare zveltă, dar pe parcursul unui singur an de colegiu s-a îngrășat cu peste 100 kg din cauza unei probleme medicale, numite sindrom de ovar polichistic. Whitney a ajuns să cântărească 172 kg și privește viața cu alți ochi. A învățat să își accepte corpul și să se iubească așa cum este acum, ba chiar îi îndeamnă și pe alții să facă același lucru.

Noua serie va avea premiera pe TLC, duminică, 3 mai, de la ora 21:00.

 [Not a valid template]

După succesul clipurilor ei video cu 'fata grasă care dansează', ea a lansat și o campanie care luptă împotriva efectelor devastatoare ale sentimentului de rușine față de propriul corp, promovând în schimb iubirea de sine și autoacceptarea și încurajându-i pe oameni să se ridice mai presus de sentimentele negative pe care societatea le impune față de toți cei care sunt 'diferiți'.

„O poveste cu greutate' urmărește viața lui Whitney alături de familia și prietenii ei, dezvăluind că, în adâncul sufletului, ea rămâne o fată obișnuită dintr-un orășel din Carolina de Nord, care își urmează pasiunea de a dansa, în ciuda kilogramelor în plus pe care le are.

Motto-ul ei este 'Iubește-te așa cum ești! Trăiește viața din plin! Fără scuze. Fără sentimente de rușine.'

Ce se întâmplă în primul episod…

Împlinirea vârstei de 30 de ani reprezintă un moment crucial în procesul de maturizare. În familia Thore, părinții lui Whitney se așteaptă ca ea, la 30 de ani, să fie stăpână pe viața ei și să știe foarte clar cine este și în ce direcție se îndreaptă. Ca urmare, e momentul ca Whitney să-și asume faima recent dobândită, dar în același timp să arate dacă a devenit un adult responsabil.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare