; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lumea lui Chuck 1

Seria „Lumea lui Chuck” începe săptămâna viitoare la TV Paprika

03 July 2017

Marțea viitoare, pe 11 iulie, de la ora 23.00, la TV Paprika începe o nouă serie, cu Chuck Hughes în rol principal. Acesta ne invită în aventurile sale culinare pentru a ne fi călăuză prin cele mai îndepărtate și exotice locuri de pe glob.

În această emisiune vă sunt prezentate mâncăruri care evocă regiuni sălbatice, aventuri şi localnici neobişnuiţi. Mai mult, veţi pleca într-o călătorie în care vă aşteaptă descoperiri culinare fantastice, toate acestea în compania unui tovarăş de drum chipeş. Chuck Hughes porneşte în urma celor mai exotice ingrediente din lume, creând mâncăruri fantastice pe baza tradiţiilor bucătăriei locale şi a propriilor idei.

 Vezi galeria foto >

Chuck vizitează cele mai izolate locuri ale lumii pentru a se întâlni cu cei cu care împarte aceeaşi pasiune pentru gătit, cu ajutorul lor prezentând telespectatorilor ingrediente şi bucate inedite. Indiferent de felul bucătăriei întâlnite, Chuck dă dovadă de aceeaşi pasiune! Şi cu cât ajunge în regiuni mai îndepărtate pentru a descoperi bucate exotice, cu atât mai mult se bucură de aventură.

„Lumea lui Chuck'/ „Chuck’s World' va putea fi urmărit de luni până vineri, de la ora 23.00, dar și în reluare, ziua următoare, de la ora 19.00.

Potrivit TV Paprika, blocul tematic Zilele Gastronomiei, difuzat de luni până vineri la ora 23:00, ne ajută să învățăm o mulțime de rețete noi și multe detalii despre arta gătitului. De această dată, Chuck Hughes va fi ghidul recomandat de TV Paprika pentru a afla despre mâncăruri și ingrediente inedite.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare