Homepage  / Cinema

Seria „Femeia fantastică” continuă! Gal Gadot va îmbrăca costumul supereroinei în „Wonder Woman 3”

Seria „Femeia fantastică” continuă! Gal Gadot va îmbrăca costumul supereroinei în „Wonder Woman 3”

de Andreea Hentea,

Regizoarea Patty Jenkins, care a semnat cele două povești anterioare ale super-eroinei Diana Prince, alias Femeia fantastică, a confirmat recent, în cadrul DC FanDome 2021, că franciza va continua cu „Wonder Woman 3”, scrie deadline.com.

După ce a fost protagonista celor două filme din seria „Femeia fantastică” (2017) și „Femeia fantastică 1984” (2020), dar a apărut și în diversele versiuni ale poveștii din „Liga Dreptății”, de la „Batman vs. Superman: Zorii dreptății” (2016) încoace, Gal Gadot va îmbrăca din nou costumul supereroinei în „Wonder Woman 3”.

Femeia fantastică, ieri și azi

În cadrul aceluiași eveniment din cadrul DC FanDome, regizoarea Patty Jenkins a stat de vorbă cu actrița Lynda Carter despre rezonanța super-eroinei DC de-a lungul timpului. Lynda Carter (acum în vârstă de 70 de ani) a interpretat-o pe Diana Prince, alias Femeia fantastică, în cele 60 de episoade ale serialului „Femeia fantastică” (lansat în 1975 și difuzat până în 1979), creat de Stanley Ralph Ross după personajul de benzi desenate imaginat de William Moulton Marston.

În cursul acestei conversații, regizoarea a confirmat și că un al treilea film al francizei „Femeia fantastică” se află în lucru.

„Suntem foarte entuziasmați de existența acestui «Wonder Woman 3», ca și Gal (Gadot – n.n.), care regretă mult că nu se află cu noi aici, fiind cea mai ocupată persoană din lume, cu trei copii mici”, a spus Jenkins.

Confirmarea celui de-al treilea film din serie vine după ce „Femeia fantastică 1984” / „Wonder Woman 1984” (2020) s-a lansat anul trecut, de Crăciun, simultan în cinematografe și pe platforma HBO Max, din cauza pandemiei.

Filmul a avut încasări de 46,5 milioane de dolari pe plan intern și de 166,5 milioane de dolari la nivel internațional. De asemenea, cele două filme cu Femeia fantastică în rolul principal au avut, în total, încasări de peste 989 de milioane de dolari la nivel global.

O regizoare care acceptă lansările hibrid

O dată cu știrea că regizoarea Patty Jenkins va realiza și acest al treilea film, unele voci din industrie s-au întrebat cum va putea face față, pentru că are anunțat, în pre-producție, filmul „Cleopatra” (tot cu Gal Gadot) și pregătește și filmul Disney „Star Wars: Rogue Squadron”, a cărui premieră este programată pentru decembrie 2023. Totuși, angajamentul abia făcut public de regizoare este asumat pe deplin.

În luna august, Patty Jenkins comenta faptul că strategia de a lansa „Femeia fantastică 1984” simultan în cinematografe și pe HBO Max a fost „cea mai bună alegere dintr-o mulțime de opțiuni neinspirate”.

Acest al doilea film din franciza dedicată Dianei Prince a avut aproape 4 milioane de telespectatori și a crescut numărul de vizionări și pentru alte titluri ale platformei HBO Max, ca de exemplu „Însoțitoarea de zbor” / „The Flight Attendant”, aflat pe locul doi în clasamentul celor mai accesate titluri ale platformei, după „Femeia fantastică 1984”.

Patty Jenkins și Lynda Carter au mai vorbit și despre faptul că Femeia fantastică a fost criticată și acum, ca și în serialul de la sfârșitul anilor ʿ70, pentru faptul că „e un personaj prea amabil cu inamicii, prea frumos și prea afectuos pentru a fi credibil”. „Totuși, ea e cel mai relevant super-erou din vremurile noastre”, a concluzionat regizoarea Patty Jenkins.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Catherine Zeta-Jones, fascinată de București. A început filmările pentru serialul Netflix „Wednesday”

Fiica Angelinei Jolie a renunțat la hainele bărbătești. Shiloh Jolie-Pitt, apariție surprinzătoare pe covorul roșu

Mai e un pic și vine Leyla! Bergüzar Korel, în culmea fericirii că îi va dărui o fetiță lui Halit Ergenç

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton