; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

F9FastFurious9.0

Seria „Fast and Furious” ajunge la final. Când vom viziona ultimele părți ale francizei

21 October 2020

Îndrăgita serie „Fast and Furious'/„Furios și iute' ajunge la final după 20 de ani de la apariție. Ultimele două părți, care nu au fost încă lansate, 10 și 11, promit să ne ofere deznodământul poveștii.

Publicația Variety informează că franciza, care îl are în rol principal pe Vin Diesel, se va încheia odată cu al 11-lea film, ultimele două lungmetraje din serie urmând să fie regizate de Justin Lin. Acesta a mai regizat al treilea, al patrulea, al cincilea, al şaselea şi al nouălea „Fast and Furious'.

Universal Studios pregătește o serie de spin-off-uri bazate pe personajele „Fast and Furious' 

 Deși seria originală va ajunge la final, aceeași sursă precizează că Universal Studios are deja în pregătire o serie de spin-off-uri bazate pe personajele “Fast and Furious”, unul din ele fiind deja în curs de dezvoltare . Prima peliculă de tip spin-off inspirată de “Fast and Furios” a fost lansată în 2019, și i-a avut în rolurile principale pe Dwayne Johnson și Jason Statham. Intitulat “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”, filmul a avut încasări de peste 759 de milioane de dolari în întreaga lume.

Anul acesta urma să fie lansat „F9', cel mai recent film din serie, însă data premierei a fost mutată pentru 2021, din cauza pandemiei.

Franciza a debutat în 2001, în regia lui Rob Cohen. În afară de el şi de Lin, au mai regizat John Singleton („2 Fast 2 Furious', 2003), James Wan („Furious 7') şi F. Gary Gray („The Fate of the Furious', 2017). 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare