; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

NCIS

Seria de succes „NCIS” va avea un spin-off, intitulat „NCIS: Hawaii”

19 February 2021

Celebra franciză lansată în 2003 de CBS, care avea în centru activitățile echipei Naval Criminal Investigative Service, va avea un spin-off: „NCIS: Hawaii', informează deadline.com. 

 

Proiectul este abia la început și mai sunt lucruri de finalizat, dar pregătirile confirmă existența unui nou serial, a cărui acțiune se va petrece în Hawaii. Creatorii acestuia vor fi Christopher Silber și Jan Nash, implicați anterior în producțiile „NCIS: New Orleans' și „SEAL'.

 

Încă nu e clar dacă noua producție va fi lansată ca una de sine stătătoare sau va fi atașată francizei începute în 2003, cu „NCIS: Anchetă militară' (care îl avea pe Mark Harmon în rolul principal, al agentului special Leroy Jethro Gibbs), pentru că reprezentanții CBS au refuzat să comenteze acest aspect. Franciza „NCIS' a avut optsprezece sezoane și a cuprins câteva dintre cele mai urmărite producții din istoria televiziunii. 

 

Acestea au fost „NCIS: Los Angeles' și „NCIS: New Orleans'. Spin-off-ul „NCIS: Los Angeles', cu LL Cool J și Chris O’Donnell în rolurile principale, a fost lansat în 2009, iar în prezent a ajuns la al doisprezecelea sezon de difuzare. La rândul său, „NCIS: New Orleans', lansat în 2014, cu Scott Bakula în rolul principal, este acum la sezonul al șaptelea și se bucură de un succes internațional notabil.

 

O dată cu noua serie anunțată, „NCIS: Hawaii', franciza „NCIS' se alătură altei serii televizate de mare succes. Este vorba despre franciza „CSI', al cărei nou titlu, „CSI: Vegas', așteaptă, deocamdată, undă verde pentru realizare. Aceasta ar fi a cincea parte a francizei, din care până acum au fost difuzate „CSI: Crime Scene Investigation', „CSI: Miami', „CSI: New York' și „CSI: Cyber'. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare