; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

United Nations Security Increased

Seria „Crime care au şocat Australia”, de astăzi la Crime + Investigation

18 July 2014

Postul Crime + Investigation difuzează în fiecare vineri, la 22:00, noi episoade din serialul „Crime care au şocat Australia'. Episoadele prezintă în detaliu câteva dintre cele mai faimoase crime care au avut loc pe continentul australian.

United Nations Security Increased

Seria analizează crimele din perspectiva celor care au generat aceste tragedii. Prin reconstituiri dramatice, interviuri cu personaje-cheie şi imagini din arhivă, fiecare episod face un profil detaliat al celor vinovaţi şi descrie în detaliu fiecare etapă a crimei.

Mai mult decât atât, serialul analizează schimbările semnificative survenite în legislaţia australiană după fiecare crimă. „Crime care au şocat Australia' este o incursiune în minţile ucigașilor, prezentând evenimentele de dinaintea evenimentului, crima în sine şi urmările acesteia.

Crime & Investigation Network deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea CI este disponibilă la UPC şi Romtelecom.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare