; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Seria a treia “Prodanca şi Reghe” începe diseară la Euforia TV

23 February 2013

Saga familiei Reghcampf ‐ Prodan continuă în sezonul al III-lea intr-o direcţie nouă: o afacere de familie, care debutează la Euforia TV sâmbătă, 23 februarie, începând cu ora 20.00. Ana este motorul principal al întregului proiect şi de la o poftă nevinovată', ajunge, în numai câteva săptămâni, să facă o afacere inedită în domeniul alimentar: o cofetărie care vinde produse ca la mama acasă'. Un pretext bun de a surprinde încercarea de a construi de la zero' o afacere cu produse alimentare şi un prilej perfect pentru o  nouă aventură în familie.

Însă, de la business plan până la prima albă ca zăpada' pusă în vitrină este cale lungă, iar fiecare etapă va fi surprinsă de către camera de filmat şi va reprezenta acţiunea principală a întregului sezon, brodată in jurul vieţii' personajelor care locuiesc pe strada Polonă.

Nu a fost uşor să găsesc colaboratoarele care vor lucra în cofetăria mea. Orice gospodină pare să ştie cum se face o prăjitură de casă, însă nu toate sunt experte, nu toate ştiu ce înseamnă o retetă tradițională 100%, nu toate au finețe în executarea aluaturilor și cremelor și, deci, nu oricine poate să pregătească o prăjitură cu adevărat excepțională, ori eu exact asta am căutat…Și cred că am și găsit. Doamnele care vor pregăti plăcinte și prăjituri în localul meu sunt superexperte în bucătărie!', povesteşte Anamaria Prodan.

Cele zece ediții ale reality show-ului se vor difuza în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, timp de 90 de minute, cu reluare duminica, de la aceeași oră.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare