; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sergiu Nicolaescu a încheiat filmările la „Ultimul Corupt”

22 September 2011

Sergiu Nicolaescu a dat miercuri seară fluierul final filmărilor la „Ultimul Corupt', după ce a filmat ultima secvență la stadionul Dinamo.

Horațiu Mălăele a fost protagonistul ultimului cadru filmat, marcând unul dintre momentele cheie ale poveștii. Senatorul Titel Pangică, personajul său, participă la un meci de fotbal cu un gest populist care ar trebui să îi întărească poziția politică.

În timp ce detaliile momentului de pe stadion s-au tras aseară, cadrul general a fost filmat pe Național Arena la meciul de inaugurare din 6 septembrie. Mulțimea impresionantă și atmosfera de la acel meci nu ar fi putut fi reproduse cu toate eforturile regizorale, așa că marele regizor are acum pe peliculă un moment cu totul special care va adăuga filmului său o nota de autenticitate.

„Mă bucur că am avut o echipă minunată care s-a înscris în termenele fixate, chiar dacă uneori au fost exagerate. Sunt fericit că am terminat filmările în condițiile pe care mi le-am dorit și sper să iasă un film bun', a declarat Sergiu Nicolaescu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare