; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sergio_Goyri 2

Sergio Goyri (“Maricruz”) divorţează după 21 de ani de căsnicie

23 October 2013

Sergio_Goyri-2Actorul în vârstă de 54 de ani (pe care l-aţi văzut, printre altele, în Stăpâna', Dragoste la indigo', Rubi', Dragostea nu moare', Duelul pasiunilor') a decis să pună punct mariajului cu actriţa Telly Filippini după 21 de ani, anunţă tvnotas.com.

Vestea i-a surprins pe apropiaţii celor doi pentru că, în nenumărate interviuri, de-a lungul timpului, Sergio (54 de ani) şi-a ridicat în slăvi nevasta care i-a dăruit doi băieţi.

Sergio Goyri şi Telly Filippini

Mai mult, ea îl însoţea în permanenţă când trebuia să se ducă în diferite locuri ca să filmeze.

S-a terminat ceva frumos într-o manieră civilizată', a zis Sergio, citat de labotana.com.

Cei doi s-ar fi despărţit din cauza unor neînţelegeri pe care le aveau de mai mult timp, însă un tabloid mexican a descoperit altceva: că actorul ar avea o aventură cu o tânără misterioasă. Degeaba a declarat el răspicat, E o minciună. Nu am o parteneră, nu ies cu nimeni!', pozele, în care el apare sărutându-se cu fata respectivă, vorbesc de la sine.

Nu ştim cât îi va afecta divorţul pe Sergio şi pe Telly, însă, cu siguranţă, scandalul iscat îi va bucura pe şefii postului mexican Canal de las Estrellas.

Cea mai recentă telenovelă în care joacă Sergio, Lo que la vida me robó' (remake-ul de la Amor Real'), va avea premiera pe 28 octombrie.

Pe micile noastre ecrane, pe Sergio Goyri îl puteţi vedea la Acasă în Maricruz', în rolul unui inginer, Alvaro Cifuentes, care vrea să o cucerească pe Maricruz.

Citeşte şi:

FOTO| Ana Brenda Contreras (Maricruz') se distrează înainte de nuntă

Daniel Arenas (Maricruz', Teresa') îşi caută iubită

Maricruz', filmări umbrite de bârfe răutăcioase

Ana Brenda Contreras și Daniel Arenas, în „Maricruz'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare