Homepage  / Vedete străine

Serenay Sarıkaya are o nouă colaborare cu Netflix. Ce știm despre proiectul actriței din „Yaman” și „Lale”

Serenay Sarıkaya are o nouă colaborare cu Netflix. Ce știm despre proiectul actriței din „Yaman” și „Lale”
10

de Anda Dincă,

Frumoasa actriță Serenay Sarıkaya, pe care ați văzut-o pe micile noastre ecrane în serialele „Yaman” și „Lale”, va juca într-o nouă producție originală Netflix după serialul fantastic „Șahmaran”, lansat anul acesta, în care îi dă replica lui Burak Deniz. Iată ce am aflat despre noul ei proiect.

Serenay Sarıkaya a semnat cu Netflix

De data aceasta Serenay va juca într-un serial cu accente comice și romantice, „Kimler Geldi, Kimler Geçti” („Cine a venit, cine a trecut”), regizat tot Bertan Basaran, care s-a ocupat și de „Șahmaran”. Conform onedio.com, producția „Kimler Geldi, Kimler Geçti” va vorbi, de-a lungul celor 8 episoade, despre problemele cu care se confruntă cuplurile în ziua de azi, iar Serenay va da viață personajului principal Leyla (o avocată specializată în cazuri de divorț).

Alături de Serenay în „Kimler Geldi, Kimler Geçti” vor mai juca și Metin Akdülger, care i-a fost coleg în „Yaman”, Ahmet Rıfat Şungar, Hakan Kurtaş, Damla Sönmez, Boran Kuzum, Zeynep Tuğçe Bayat și Sümeyra Koç. Filmările pentru acest serial vor avea loc vara aceasta, Serenay fiind în pauză cu cel mai recent proiect tv al ei, serialul „Aile” („Familia”), în care face pereche cu actorul Kivanç Tatlitug („Iubire și răzbunare”).

Serenay Sarıkaya are o nouă colaborare cu NetflixIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Producția „Aile” a avut premiera în Turcia în luna martie la postul Show TV și îl are în prim-plan pe Aslan (Kivanç), membru al unei familii numeroase, care conduce un club de noapte. Aslan e un om extrem de isteț și, în același timp, un personaj întunecat și misterios, însă psiholoaga Devin (Serenay) îi schimbă viața. Primul sezon al serialului s-a terminat pe 30 mai și a avut 13 episoade, serialul urmând să se întoarcă la toamnă cu un nou sezon.

A negat zvonurile despre idila cu Burak Deniz

Cât privește viața amoroasă, Serenay (care pe 1 iulie împlinește 31 de ani) este mereu în atenția tabloidelor turcești. Ea s-a iubit în 2022 cu producătorul Umut Evirgen (fostul tubei Tuba Büyüküstün), iar anul acesta ar fi avut o idilă cu Burak Deniz, anunță cei de la cnnturk.com.

Burak și Serenay s-ar fi apropiat în timpul fimărilor la „Șahmaran”, însă cei doi actori au negat zvonurile unei eventuale povești de iubire, declarând că sunt doar buni prieteni.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton