; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Seven_ne_yapmaz 880

Seren Şirince, protagonista din „Stadiul relaţiei: complicat”, a primit un nou rol

09 August 2017

Interpreta lui Ayşegül Dinç din serialul turcesc de comedie „Stadiul relaţiei: complicat', care a fost difuzat de Acasă, are un nou proiect tv, intitulat „Seven Ne Yapmaz' (în traducere „Ce nu face dragostea!').

Conform sozcu.com.tr, filmările serialului au început de curând în provincia turcească Safranbolu şi vor continua la Istanbul.

Partenerul lui Seren Şirince este Yusuf Çim, iar din distribuţie mai fac parte Ecem Çalık, Serhat Parıl, Şeyla Halis, Sertan Erkaçan şi Ferzan Hekimoğlu.

Povestea serialului începe când Ozan (Yusuf Çim), fiul unui afacerist important din Turcia, este trimis, din cauza unei greşeli pe care o face, să locuiască temporar în satul natal al tatălui său. Aici o cunoaşte pe Nazli (Seren Şirince), o fată diferită de cele pe care le-a întâlnit în viaţa sa, Ozan fiind celebru pentru aventurile sale amoroase.

Bărbatul este cucerit de simplitatea şi inocenţa lui Nazli, iar curând cei doi se îndrăgostesc. Numai că ideea că trebuie să o ia de nevastă pe fată (pentru că aşa vrea familia ei tradiţionalistă) îl sperie pe Ozan, care fuge de responsabilităţi înapoi la Istanbul fără să dea prea multe explicaţii. Părăsită, Nazli hotărăşte să plece în capitală şi să se răzbune pe iubitul ei.

 

 

Seren Şirince (26 de ani) este originară din Izmir şi a debutat în actorie în 2012, în serialul „Araf Zamani'.

           

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare