; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

2

Seredinschi face cuplu cu Diana Sar, actrița din serialul „Vlad”, în cel mai nou videoclip al piesei „Iartă-mă să te iert”

13 May 2019

Seredinschi face cuplu cu Diana Sar, actrita din serialul Vlad', in cel mai nou videoclip al piesei Iarta-ma sa te iert', piesa ajunsa deja pe radiourile din Romania. Videoclipul este un du-te vino' ca intr-un cuplu de indragostiti, asa cum il descrie Seredinschi:

 

Clipul mi se pare foarte tare tocmai pentru ca surprinde atat de bine ideea asta de tachinare, care duce, in final, la iarta- ma sa te iert.'

 

Iarta-ma sa te iert' a avut parte de o lansare speciala, intr-un show intre prieteni, cu zeci de fani, prieteni apropiati si artisti de la HaHaHa Production. Piesa e o coproductie HaHaHa Production si Cat Music, muzica fiind semnata de Șerban Cazan, Adrian Emanuel Radu, Lucian Nagy si Andrei Maria (Smiley), iar versurile de Șerban Cazan, Cristian Sanda, Vlad Cireșan, Andrei Maria (Smiley).

 

Traim intr-o perioada in care oamenilor le e greu sa fie asumati, desi inevitabil gresesc. Piesa Iarta-ma sa te iert' a venit intr-un moment in care am simtit ca asumarea unei greseli facute duce mereu la iertare, iar iertarea reciproca deschide portile spre sentimente frumoase, si nu ostile. Sper ca cei care o vor asculta sa inteleaga ca un iarta-ma' spus la momentul potrivit poate salva ceva ce in prima instanta nu poate fi recuperat', povesteste artistul.

 

Seredinschi a inceput sa cucereasca inimile fanilor inca de la Vocea Romaniei, acum artist HaHaHa Production. Seredinschi sau Sere', cum ii place sa i se spuna, detine o voce impecabila si apreciata de catre public. Drumul in muzica a inceput alaturi de Smiley si echipa de la HaHaHa Production, unde a si compus prima piesa, Piesa mea de dor, care s-a auzit pe radiourile din intreaga tara. Tot el a fost vocea care a deschis toate concertele lui Smiley in cadrul turneului national Confesiune'.

Seredinschi este un artist complex- compune muzica, face parte din cadul grupului muzical Mama Mia' si este jurat la emisiunea TV Canta acum cu mine'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare