; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Şerban Huidu s-a întors la „Cronica cârcotaşilor”

10 March 2011

serban huidu a revenit la cronica carcotasilorŞerban Huidu a revenit la „Cronica cârcotaşilor', dar a stat mai mult prin culise şi a apărut doar în câteva cadre. Colegul său, Mihai Găinuşă, a prezentat prima ediţie a noului sezon alături de Bebeluşa Oana.

După un sezon realizat în direct, „Cronica cârcotaşilor' s-a întors la formatul înregistrat.

Cârcotaşii au luat această decizie pentru a-i da ocazia lui Şerban Huidu, care nu s-a recuperat complet după accidentul de schi, să apară alături de colegi, relatează evz.ro.

Chiar şi în aceste condiţii, Şerban Huidu a apărut doar în câteva cadre din ediţia care a deschis noul sezon al emisiunii de la Prima.

Locul său la pupitru a fost ocupat de Bebeluşa Oana (n.r. – Ioniţă), care a născut o fetiţă pe 18 noiembrie 2010 şi s-a întors din Spania, unde locuieşte în prezent, pentru a-şi ajuta foştii colegi.

Înainte de difuzarea emisiunii, Şerban Huidu a anunţat pe blogul său, serbanhuidu.ro, că o să apară în prima ediţie a „Cronicii': „Am regăsit scaunul şi colegii. Am trăit clipe minunate. O să apar alături de Mişu si Horia Brenciu şi de colegi. Şi nu numai… o să vedeţi. Vă aştept!'

La finalul emisiunii, cârcotaşul a glumit pe seama accidentului din 29 decembrie 2010, anunţând că se va duce în vacanţă să schieze.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare