; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Şerban Huidu revine la pupitrul „Cronicii cârcotaşilor”

05 September 2011

Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi restul cârcotaşilor de la Prima încep următorul sezon al emisiunii cu o atitudine… retro!

Huidu, Găinuşă, bebeluşele' Oana, Ioana şi Cristina şi camarazii Puştiu, Mistreţu şi Dezbrăcatu revin pe micile ecrane pe 14 septembrie, pentru noul sezon de Cronica cârcotaşilor'.

Dacă în ultimii ani ei au participat la campanii de promovare inspirate de Naşul' lui Francis Ford Coppola sau de Circul de Stat, acum gaşca de la Prima s-a întors până în Evul Mediu, pentru a declara război hahalerilor'. Printre cei din urmă veţi recunoaşte mulţi clienţi' fideli ai Cronicii'.

Hahaleri sunt peste tot, în media, în politică, în showbiz… Trebuie doar să le dai numele potrivit, cum ar fi regele Soarbe, Vanghelie, nobil flămând', începe Şerban Huidu, iar Găinuşă îl completează: Conceptul nu e greu de integrat, deoarece hahalerii sunt prezenţi printre noi din cele mai vechi timpuri ale Cronicuţei. Cruciadele împotriva lor revin în fiecare sezon. Doar că ei, hahalerii, sunt din ce în ce mai mulţi, iar telespectatorii cu bacalaureat, din ce în ce mai puţini'.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare