; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Șerban Huidu: „Mă doare sufletul”

25 October 2011

Cu o zi înainte de ediția specială a „Cronicii Cârcotașilor', în care Șerban Huidu își va anunța retragerea de la pupitrul emisiunii, dar și din viața publică, el a scris, pe blogul personal, câteva mesaje pentru fanii lui, dar și pentru prieteni.

„Am trăit în ultimul an încercări ale vieții pe care nu le doresc nimănui. Mă doare sufletul… Am creat în ultimii ani un fenomen numit Cronica Cârcotașilor' de care sunt mândru şi care trebuie să continue fără mine în rolul de prezentator! Vreau sa îmi asigur însă colegii că îi voi ajuta cu tot ce am învăţat în aceşti 17 ani!', a scris Șerban Huidu.

El a explicat că nu va mai apărea în „prim plan la <>, și asta din respect pentru victimele cumplitului accident'. Mai mult, el a ținut să precizeze că nu a „susținut niciodată că sunt fără pată, dar reacția unor colegi de breaslă m-a lăsat fără grai'.

Reacțiile colegilor de breaslă l-au lăsat fără grai

„Vă rog să înţelegeţi că Şerban Huidu nu se agaţă de statutul de persoană publică şi că niciodată nu a făcut acest lucru. Pe scurt, aş vrea să nu confundaţi omul Huidu cu emisiunea în sine, care este exprimarea unei idei de mai bine şi care a fost tot timpul confundată cu o emisiune de umor! Este o emisine de opinie care se foloseşte de umor! Atât! Pentru asta Cronica trebuie să continue!', a scris Șerban Huidu.

„Vreau să le mulţumesc fanilor şi prietenilor care au rămas lângă mine în aceste cumplite momente şi să asigur rudele victimelor de adânca mea compasine. Nu sunt cuvinte care să descrie dezastrul sufletesc pe care l-am produs lor, mie şi familiei mele! Vă rog să mă iertaţi!', și-a încheiat Huidu postarea pe blogul personal.

Astăzi se filmează ediția specială a „Cronicii'

Echipa de la „Cronica Cârcotașilor' se pregătește pentru ediția specială, care va fi difuzată miercuri- seară, de la ora 20.30, la Prima TV. Mihai Găinușă a anunțat că în ediția specială, sub formă de talk-show, se va vorbi despre viitorul acestui program şi al echipei sale, din care nu va mai face parte Şerban Huidu, informează Libertatea.ro.

„Hai să vedem concluzia discuţiei! Dacă lumea zice că e bine şi ce ar trebui să schimbăm… E un moment de mare răscruce. Pe noi ne interesează calitatea produsului pe care îl facem. Prefer să stau o perioadă pe bară şi să scot un produs de calitate după aceea decât să dau chix cu ceva nepregătit', a declarat Mihai Găinușă, referindu-se la decizia colegului și prietenului său de a renunța la pupitrul „Cronicii'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare