Homepage  / Vedete româneşti

Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier pe 21 noiembrie. Ce sancțiune a primit din partea polițiștilor

Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier pe 21 noiembrie. Ce sancțiune a primit din partea polițiștilor
13

de Cristina Țapu,

Pe data de 21 noiembrie, Șerban Huidu a fost implicat într-un alt incident rutier pe Calea Giulești din București. Prezentatorul emisiunii „Cronica Cârcotașilor” a fost învinuit de către celălalt șofer că i-ar fi blocat calea și că nu ar fi respectat regulile de circulație.

Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier în seara de 21 noiembrie

În seara de marți, 21 noiembrie 2023, Șerban Huidu în vârstă de 47 de ani a fost implicat într-un accident rutier în București.

Evenimentul a avut loc pe Calea Giulești, între vehiculul condus de prezentatorul emisiunii „Cronica Cârcotașilor” și o mașină Bolt. Șoferul Bolt îl acuză pe Șerban Huidu că i-ar fi obstrucționat calea și nu i-ar fi acordat prioritate.

Ce ofertă generoasă a primit Șerban Huidu de la Antena 1 ca să plece de la Prima TV. De ce a refuzatIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Cei implicați în accidentul rutier au fost supuși testelor de alcoolemie și depistare a consumului de substanțe stupefiante, rezultatele fiind negative. În urma incidentului, Șerban Huidu a primit o amendă în valoare de 590 de lei și i-au fost aplicate 3 puncte penalizare pentru nerespectarea regulilor privind asigurarea la schimbarea benzii.

Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier grav în anul 2011

Prezentatorul emisiunii „Cronica Cârcotașilor” a fost condamnat la o pedeapsă de patru ani de închisoare cu suspendare și i s-a interzis să conducă pentru următorii șase ani în februarie 2013. Aceasta a fost consecința unui accident rutier în care, în octombrie 2011, au pierit trei persoane.

Evenimentul a avut loc la ieșirea din localitatea Timișul de Sus, într-o zonă caracterizată în principal de curbe. La 11 ani de la producerea accidentului, în anul 2022, prezentatorul a decis să reobțină permisul de conducere.

Șerban Huidu a cucerit publicul odată cu lansare „Cronicii Cârcotașilor”

Momentul de vârf al carierei lui Huidu a fost în calitate de prezentator al emisiunii „Cronica Cârcotașilor”. Emisiunea, cunoscută pentru umorul său satiric și stilul provocator, a devenit o sursă de distracție pentru milioane de telespectatori. Cu analize acide ale evenimentelor și personalităților publice, Huidu și colegii săi au construit o emisiune care a rezonat cu publicul timp de mulți ani.

Cu toate acestea, cariera lui Huidu a fost marcată și de provocări și incidente mai puțin plăcute. În octombrie 2011, a fost implicat într-un tragic accident de circulație în care au pierit trei persoane. Consecința acestui incident a fost o condamnare la patru ani de închisoare cu suspendare și interdicția de a conduce pentru următorii șase ani. Această perioadă a reprezentatun moment de cumpănă în viața lui Șerban Huidu, iar decizia acestuia de a reveni la volan în anul 2022 a stârnit discuții și dezbateri în spațiul public.

Sursă foto: Prima TV – Arhivă TV Mania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton