; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Şerban Huidu face 35 de ani pe 16 iulie

12 July 2011

Cârcotaşul' Şerban Huidu împlineşte pe 16 iulie 35 de ani. După un an greu, marcat de accidentul de schi din decembrie 2010, vedeta de la Prima îşi doreşte sănătate, să-şi vadă copiii mari şi e fericită că are alături de el prieteni adevăraţi.

Săptămâna asta, pe 16 iulie, împlinesc 35 de ani. La o aniversare Mercedes, Florin Piersic a anunţat că a împlinit 40 de ani de când a făcut 35. Eu vreau să îi urmez exemplul şi chiar să îl depăşesc dacă e posibil', scrie Cârcotaşul pe blogul său, serbanhuidu.ro.

Huidu aminteşte de accidentul de schi din decembrie şi spune că cea mai mare satisfacţie a lui de până acum e că a reuşit să închege o echipă care s-a descurcat minunat şi în lipsa lui.

Anul acesta a fost unul plin de satisfacţii, m-am dat înapoi 2 paşi şi am realizat că am făcut ceva ce e tare greu de închegat în România: o echipă. Oamenii s-au regăsit şi s-au completat în momente de cumpănă. Asta e cea mai mare reuşită a mea şi vreau să le mulţumesc tuturor pentru ajutor!'

Cu un pic înainte de aniversarea de 35 de ani, vedeta de la Cronica cârcotaşilor' face un scurt bilanţ: Au fost ani minunaţi, în care am realizat atâtea, în general pentru voi. Şi când am văzut recţia din ianuarie, am bolborosit că mai avem o sansă în ţara asta pe care, când ne enervează, o înjurăm ca la uşa cortului!

La 35 de ani îmi doresc ce îmi doriţi şi voi! Şi în plus: sănătate, putere de muncă şi să ne crească copiii mari şi noi pe lânga ei. Vă mulţumesc!'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare