Homepage  / Vedete româneşti

Șerban Huidu, adevărul despre episodul viral cu Andreea Esca în timp ce înjura la pupitrul știrilor. „Voia să mă dea în judecată”

Șerban Huidu, adevărul despre episodul viral cu Andreea Esca în timp ce înjura la pupitrul știrilor. „Voia să mă dea în judecată”
10

de Roxana Mirea,

Șerban Huidu a vorbit despre episodul controversat cu Andreea Esca, atunci când prezentatoarea TV a vrut să îl dea în judecată. Acum mai mulți ani, la „Cronica Cârcotașilor” apăruse un video în care vedeta Pro TV este auzită înjurând, fiind la pupitrul știrilor. Șerban Huidu a dezvăluit de-abia acum cum a ajuns în mâinile lui caseta respectivă.  

Șerban Huidu, despre episodul controversat cu Andreea Esca 

Șerban Huidu a fost invitat la podcastul lui Mihai Morar, unde a povestit și despre episodul controversat cu Andreea Esca. Acum mai mulți ani, pe când se afla într-o pauză publicitară, Andreea Esca nu a închis microfonul și înregistrarea cu ceea s-a vorbit atunci în studio cu echipa de emisie a ajuns în mâinile lui Șerban Huidu și Mihai Găinușă, de la „Cronica Cârcotaților”. 

Vezi că s-a f***t iar asta, că eu aud tot emisia în casca mea”, spunea Andreea Esca, în clipul difuzat în premieră la „Cronica Cârcotașilor”, dar care apoi a făcut înconjurul internetului. 

La acea vreme, Andreea Esca a fost extrem de supărată și i-a acuzat pe Huidu și Găinușă că au dat dovadă de lipsă de colegialitate. Ba chiar, vedeta Pro TV a vrut să îi dea în judecată. Acum, Șerban Huidu a dezvăluit cum a ajuns acea casetă la ei.  

Era un tip din America. El urmărea acolo PRO TV, PRO TV Internațional și Acasă TV. Asta prindea el în America. Avea un echipament mai performant și a fost o breșă la ei în securitate, și el a înregistrat și ce se întâmpla în studio.  

El ne-a trimis înregistrarea, dar am decis să dăm din ea doar partea cu Esca. Erau mult mai multe pe ea. I-am dat ulterior caseta lui Sârbu și mi-au mulțumit când au văzut ce era pe ea. Esca voia să mă dea în judecată. Noi am dat doar faza mai haioasă cu Esca. Ce era acolo pe casetă era mult mai grav. Îl aveam pe Cristian Tabără înjurând Cronica în fel și chip”, a povestit Șerban Huidu, la podcastul lui Mihai Morar, potrivit Click!. 

Șerban Huidu, despre episodul controversat cu Andreea Esca  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Șerban Huidu spune că Adrian Sârbu a vrut să-l despartă de Mihai Găinușă 

Pe de altă parte, Șerban Huidu a mai mărturisit că Adrian Sârbu l-a chemat, în perioada respectivă, la negocieri și ar fi vrut să îl despartă de Mihai Găinușă. El îi spusese lui Huidu că nu a auzit de „Cronica cârcotașilor”. 

Sârbu nu auzise de Cronică, atunci când cu Esca a auzit. El m-a chemat la PRO TV, însă a vrut să ne despartă. Pe mine să mă bage la PRO TV și pe Mișu la Acasă TV. Mi-a zis: „ce emisiune faceți voi acolo, nu știu, n-am auzit, aia e emisiune?”. 

Adevărul e că erau unii, la acea vreme, care se așezaseră pe un piedestal și am venit noi atunci să le dam la gioale. A fost deranj mare”, a mai povestit prezentatorul de la „Cronica Cârcotașilor”.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton