Homepage  / Vedete româneşti

Șerban Huidu a spus în ce a investit banii câștigați din televiziune. „Mai am și alte surse de venit”

Șerban Huidu a spus în ce a investit banii câștigați din televiziune. „Mai am și alte surse de venit”
13

de Roxana Mirea,

Șerban Huidu, în vârstă de 47 de ani, face parte din echipa „Cronicii Cârcotașilor” din anul 2000, fiind primul prezentator al show-ului difuzat de Prima TV. Recent, acesta a dezvăluit în ce a investit banii pe care i-a câștigat din cariera lui în televiziune.  

În ce a investit Șerban Huidu banii din televiziune 

Șerban Huidu a absolvit Facultatea de Economie Generală din cadrul Academiei de Studii Economice din București, însă nu a profesat niciodată în acest domeniu. Pe vremea în care era student, a început să lucreze la un post de radio din București. După ce a renunțat la radio, Șerban Huidu s-a angajat în televiziune. Prezentatorul emisiunii „Cronica cârcotaților” a dezvăluit că mai are și alte surse de venit, pe lângă cele din televiziune. El a investit banii în imobiliare.  

Mai am și alte surse de venit pe lângă cele din televiziune. Banii pe care i-am câștigat de-a lungul timpului i-am investit în ceva clasic, e complicat să te apuci ceva ce nu știi să faci. Și-atunci am făcut niște case care aduc niște chirii, asta e toată filozofia de business. Niciodată nu spun niciodată (n.red.: altor investiții). Dar să nu uităm că am făcut ASE-ul, am un master în economie. E greu să mă convingi cu specule de-alde criptomonede, de-alde piața de capital. Cine spune că azi are un leu și mâine face doi greșește flagrant”, a spus Șerban Huidu, într-un interviu pentru unica.ro. 

Reacția lui Șerban Huidu după ce s-a auzit că dispare de la TV Cronica CârcotașilorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Șerban Huidu, despre Cronicii Cârcotașilor 

Șerban Huidu face parte din echipa „Cronicii Cârcotașilor” din anul 2000. El a vorbit despre cum reușește să mențină emisiunea, după atât de mult timp. Acesta a spus că s-a retras de vreo două, trei ori din emisiune. 

„În Italia există Striscia la notizia, am făcut emisiunea după ea ca format, dar în mare este foarte diferită. Striscia la notizia are 35 de ani și e în fiecare săptămână câte o oră. Cred că tipul acesta de emisiuni evoluează odată cu societatea. Este o diferență colosală între cum e societatea acum față de cum era acum 20 de ani când am început Cronica. La fel, e o diferență foarte mare între conținutul de atunci și cel de acum. Formatul e la fel, dar, în mare, el se schimbă odată cu societatea și e relevant. Cel mai important lucru pentru o emisiune media este să fie relevantă. Pe net, pe TV, oriunde, numai să fie relevantă. 

M-am retras de vreo două, trei ori din emisiune. Nu prezentarea este cel mai important lucru pentru Cronica Cârcotașilor. În primăvară, Ioana (n.red.: Petric) a plecat și a trebuit să ne mutăm din locurile unde filmam în alt studio. Au fost foarte multe schimbări. Atunci trebuia să vină cineva. Nu puteam să și cresc încă un om pe lângă schimbările astea și atunci m-am întors eu. Acum să sperăm că o să creștem să ajungem în situația în care să mai vină și oameni noi. Cam asta e ideea”, a mai povestit Șerban Huidu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton