; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serban Copot Roxana insarcinata Tedi

Șerban Copoț va deveni tată pentru a doua oară

04 December 2015

Șerban Copoț, pe care telespectatorii Antenei 1 îl urmăresc în fiecare seară de sâmbătă, în show-ul Te cunosc de undeva!', se pregătește să devină tătic pentru a doua oară.

Serban-Copot-Roxana-insarcinata-Tedi

Soția lui, Roxana, însărcinată în luna a cincea, va aduce pe lume anul viitor, în luna martie, un băiețel. Am primit vestea cu o mare bucurie pe care, o vreme, am ținut-o doar pentru noi. După ce anul acesta Roxana a pierdut o sarcină, am devenit ușor paranoici și nu am mai spus nimănui nimic, nici măcar părinților. Abia acum o lună de zile le-am dat fericita veste. Acum, așteptăm cu mare drag să vină pe lume cel de-al doilea băiețel al nostru!', spune Șerban.

Serban-Copot-Roxana-insarcinata-Tedi-2

Roxana și Șerban Copoț sunt deja părinții unui puști adorabil, Tudor (4 ani), care își așteaptă cu nerăbdare frățiorul. Tedi pune în fiecare seară capul pe burtica mamei, ca să-i cânte frățiorului său și să-i vorbească prin buric (râde). I-a ales deja numele, Victor Alexandru, și a pus deoparte jucării pentru el. A făcut chiar și lista pentru Moș Crăciun, căruia îi cere o bormașină pentru tata, un parfum pentru mama, un sticks pentru pisica noastră, Mitzouchi, și o suzetă pentru frățiorul lui', mai spune concurentul de la Te cunosc de undeva!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare