; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Mihai Stetcu_Antena 1_I UMOR_2802160639

Şerban Copoţ, „tăiat” în două într-un număr de magie la „iUmor”

07 April 2016

Aşa cum s-a putut deja observa încă de la primul episod al show-ului de comedie „iUmor', în emisiunea difuzată în fiecare duminică, de la 20.00, la Antena 1, orice e posibil. A simţit-o pe pielea lui, la propriu, Şerban Copoţ, unul dintre prezentatorii emisiunii, în momentul în care pe scenă s-a prezentat un magician şi l-a rugat să îl ajute să-şi prezinte momentul. „Cred că am o faţă de victimă', a glumit Şerban, care nu părea însă prea convins că vrea să facă acest lucru. „Data viitoare te duci tu', a mai apucat el să-i spună colegului său, Andrei Ştefănescu.

Copyright Mihai Stetcu_Antena 1_I UMOR_2802160639

Magicianul le-a prezentat juraţilor un număr clasic de magie, dar care presupunea folosirea mai multor obiecte de tăiat, spre disperarea prezentatorului emisiunii. Momentul în care a despărţit în două cuşca în care era imobilizat Şerban a lăsat publicul fără suflare.

Copyright Mihai Stetcu_Antena 1_I UMOR_2802160656

„Cum ai spus de magie, a început să mă mănânce nasul! Am o problemă cu numerele de magie!', le-a mărturisit Mihai Bendeac colegilor, iar Delia l-a susţinut întru totul, spunându-le că ei îi este chiar frică de magicieni. Doar pe Cheloo, magia nu îl surprinde deloc: „Am văzut asta de foarte multe ori, nu m-a impresionat probabil decât atunci când aveam 5-6 ani, când mergeam la Teatrul de Revistă cu părinţii mei şi le puneam mâna pe fund dansatoarelor', a mărturisit juratul „iUmor'.

Copyright Mihai Stetcu_Antena 1_I UMOR_2802160670

Cum s-a încheiat momentul de magie, dar şi ce alte surprize au mai pregătit concurenţii noii ediţii, telespectatorii vor putea urmări duminica aceasta, de la 20.00, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare