; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Șerban Copoț și Nicoleta Luciu își răsfață partenerii de la „Dansez pentru tine”

22 November 2012

Competiţia la „Dansez pentru tine' devine din ce în ce mai strânsă, iar pentru a se ridica la standardele ei, concurenții fac tot ce le stă în putință. Șerban și Nicoleta, cei care fac parte din echipele aflate la duel în această săptămână, își răsfață partenerii cum știu mai bine. Șerban îi cumpără Valentinei înghețată, iar Nicoleta i-a dăruit lui Hainer un talisman.

Dacă la începutul concursului se declară un dezastru' în zona dansurilor latino, Șerban muncește pe rupte ca să iasă învingător împreună cu partenera lui, Valentina Hainarosie, din duelul cu Nicoleta Luciu și Attila Hainer.

Ca să fie sigur că trupul nu-i joacă feste, Șerban își tratează cu seriozitate regimul spartan de antrenamente' și se întărește cu aceleași suplimente de vitamine și minerale pe care le folosesc sportivii de performanță.

Am savurat febra ca un sportiv care știe că durerea îți arată cât de serios și de mult ai muncit. Am avut câteva dimineți când m-am ridicat din pat ca o țestoasă întoarsă pe carapace', spune Șerban.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare