; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

201390658_547581496261008_7610618474113403126_n

Șerban Copoț și-a botezat fiica. Primele imagini de la eveniment

15 June 2021

Șerban Copoț și soția sa, Roxana, au devenit părinți pentru a treia oară în urmă cu 7 luni. Odată cu relaxarea restricțiilor sanitare, familia Copoț a hotărât că este timpul să își boteze fiica. 

Șerban Copoț a organizat alături de soția sa evenimentul care a avut loc într-o manieră discretă, la fel ca toate evenimentele din viața personală a prezentatorului de la Antena 1. Alături le-au fost doar familia și prietenii apropiați. 

Detaliile despre creștinarea fetiței au fost oferite chiar de Șerban Copoț în mediul online, unde a postat și primele imagini de la evenimentul care a avut loc pe 12 iunie. 

Micuța care a împlinește peste câteva zile 7 luni, a fost creștinată  cu numele Ada-Noelle:

„Sâmbătă a fost o zi mare în familia noastră pentru că am botezat-o pe Bebeluna. În sfârşit, pandemia a luat o pauză şi am putut să ne vedem de viață. Deşi a fost o zi ploioasă, în sufletele noastre au fost numai soare şi curcubeie.', a scris Șerban Copoț în mediul online.

 Vezi galeria foto >

Șerban Copoț a profitat de ocazie pentru a le mulțimi și nașilor fetiței pentru sprijin:

„Este minunat atunci când prieteni dragi se alătură familiei tale şi devin părinți spirituali pentru comoara noastră. Le mulțumim din suflet şi suntem deosebit de încântați de faptul că Ada-Noelle are niște naşi aşa frumoşi şi deştepti.', a mai scris Șerban Copoț pe rețelele de socializare.

Șerban Copoț formează un cuplu cu Roxana de 15 ani, iar de 6 ani s-au și căsătorit. Cei doi au împreună doi băieți Tudor și Alex, iar în noiembrie 2020 au devenit și părinți de fată.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare