; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

2018_11_04_DAY_12_ASIA_EXPRESS_2__DOF7615_DIANA_OROS

Şerban Copoţ pregăteşte o nouă carte pentru copii inspirată de aventura „Asia Express”

17 December 2018

„Asia Express', reality show difuzat în curând de Antena 1, este sursa de inspiraţie pentru noua carte a lui Şerban Copoţ, una dintre vedetele care concurează în acest sezon.

„Aveam în plan o carte de aventuri pentru copii, iar „Asia Express' a picat la ţanc. Sunt foarte multe lucruri pe care le-am învăţat aici, foooarte multe situaţii prin care am trecut, motiv pentru care abia aştept să le povestesc copiilor. Vreau ca această carte să aibã şi o latură practică, copiii să înveţe şi să afle despre diverse tehnici care să îi ajute în viitor: cum se pot feri de anumite insecte, cum să înveţe să se orienteze, cum să îşi construiască un culcuş, etc.'.

Şerban Copoţ a publicat deja două cărţi dedicate celor mici, Toi Patoi şi Moş Crăciun' şi Aventurile lui Mao', pentru ultima dintre ele fiind responsabil şi de ilustraţie. Pasiunea pentru scris a venit odată cu naşterea primului său băieţel, iar de atunci continuă să traducã lumea prin poveşti, pentru copii.

Şerban Copoţ a plecat în cursa Asia Express alături de Cosmin Seleşi. Cei doi au pornit pe Drumul Elefantului în încercarea de a-şi depăşi limitele, de a trăi o experienţă fără egal şi, desigur, cu intenţia de a câştiga premiul pus în joc, 30.000 de Euro.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare