; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_C1K8272

Şerban Copoţ găteşte midii adunate chiar de el

21 October 2013

_C1K7257De mâine, 22 octombrie, Şerban Copoţ, fost component al trupei Animal X, intră alături de alte 14 vedete în competiţia de la „MasterChef – Proba celebrităţii de la Pro TV.

Pasionat de gătit şi mereu în căutare de reţete noi, Şerban povesteşte că piesa lui de rezistentă în bucătărie sunt midiile sotate.

„Piesa mea de rezistenţă o reprezintă midiile sotate, iar ritualul pregătirii lor implică scufundări pentru strângerea midiilor, dintr-un loc ştiut doar de constănţeni, după care urmează curăţarea şi gătirea în două etape, la disc şi la wok. Toată această operaţiune durează aproximativ şase ore. E o reţetă originală pe care de obicei o gătesc în tandem cu Mihai (Vierme din Animal X). La noi în trupă se găteşte mult şi gustos. Mihai (Vierme) şi George (Martziano) sunt de asemenea pasionaţi de bucătărie şi au multe reţete, spune acesta.

Şerban povesteşte că de mic i-a plăcut să stea în bucătărie, astfel că prima mâncare gătită că la carte a fost o ciorbă, pe care a pregătit-o când avea 17 ani.

„Grătare făceam şi când eram mai mic şi mergeam cu prietenii în expediţii prin judeţul Constanţa, dar mă gândesc că nu intră la categoria gătit când vorbeşti de «MasterChef»', glumeşte el.

Adeptul unei alimentaţii corecte şi sănătoase, Şerban mai spune că nu trece nici o zi fără să mănânce fructe. „Niciodată nu-mi lipsesc din frigider fructele. Nu pot sta o singură zi fără să mănânc fruct, încheie cântăreţul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare