Homepage  / Vedete româneşti

Șerban Copoț, primele declarații după ce a plecat de la iUmor. De ce s-a retras din show-ul de la Antena 1

Șerban Copoț, primele declarații după ce a plecat de la iUmor. De ce s-a retras din show-ul de la Antena 1
8

de Roxana Mirea,

Șerban Copoț s-a retras de la iUmor, emisiune de la Antena 1, după ce a făcut parte din echipa show-ului timp de 14 sezoane. Recent, artistul a dezvăluit de ce s-a retras de la iUmor. El era prezentatorul emisiunii alături de Dan Badea.

Șerban Copoț s-a retras de la iUmor

Șerban Copoț a surprins pe toată lumea când a anunțat că se retrage de la iUmor, după 14 sezoane. Artistul a împlinit 42 de ani și, de ziua lui, a anunțat că se desparte de echipa de la Antena 1. Șerban Copoț a explicat că a luat această decizie pentru că a ales să meargă mai departe cu proiectul lui de suflet, Liga Exploratorilor, un modul educativ care folosește rețeta perfectă între distracție și educație. Taberele au loc lzvoru Mureșului, în județul Haraghita.

Da, mă despart de iUmor. După 14 sezoane, este momentul să mai luăm și o pauză. A fost challenging (n.r. provocator), au fost 7 ani în care am făcut parte dintr-o echipă frumoasă, în care a avut loc debutul meu ca prezentator, o zonă care m-a scos din confort”, a declarat Șerban Copoț, pentru Unica.ro.

„Anul acesta, iUmor s-a suprapus cu taberele mele și nu am cum să renunț la proiectul meu de suflet!”, a precizat Șerban Copoț.

serban-copot-primele-declaratii-dupa-ce-a-plecat-de-la-iumor-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Șerban Copoț a negat conflictul cu Robert Tudor, de la iUmor

La începutul lunii iunie, s-a scris că Șerban Copoț ar fi avut un conflict de proporții cu magicianul Robert Tudor, într-una dintre zilele de audiții pentru sezonul 15 iUmor.

Robert Tudor nu a negat informațiile apărute în presă, dar nici nu a confirmat. „Nu vreau să comentez acum. Nu neg, nu confirm. Voi face o declarație foarte curând, când voi putea. Vă anunț eu”, a declarat Robert Tudor pentru  FANATIK.

Șerban Copoț, pe de altă parte, susține că acest conflict nu a avut loc.

Nu este adevărat acest scandal. Nu înțeleg care este treaba cu acest subiect inventat. Nu înțeleg de unde a pornit, sunt absolut uimit. Asta se cere, violență și bătaie. La noi nu există treaba asta acolo. Este o confuzie. Nu este un subiect acesta pentru că nu există. Eu sunt un om foarte pacifist, nu mă ocup cu așa ceva”, a spus Șerban Copoț pentru sursa menționat anterior.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton