; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serban copot 1

Șerban Copoț a scris cea de-a doua carte pentru copii, „Aventurile lui Mao”

12 September 2016

Șerban Copoț, pe care îl puteți vedea în noul sezon Te cunosc de undeva!' de la Antena 1, se pregătește să lanseze cea de-a doua carte pentru copii, pe care a numit-o Aventurile lui Mao'.

serban-copot

Este o carte de povești pentru copii, avându-l drept protagonist pe motănelul Mao. Cartea conține și un CD cu muzică scrisă și cântată de mine. De asemenea, semnez și ilustrația acestei cărți. De altfel, în Aventurile lui Mao' îmi expun public pentru prima dată desenele. Mă relaxează și îmi place mult să desenez și cred că acest talent l-am moștenit de la mama, care este profesoară de desen. Lui Teddy (băiețelul lui cel mare, n.red.) îi plac mult poveștile din carte. L-au ajutat să învețe alfabetul', spune concurentul de la Te cunosc de undeva!'.

Șerban mărturisește că îi plăcea să deseneze de copil, când își umplea pereții camerei cu personajele preferate din desenele animate. Și prima siglă Animal X este făcută tot de mine', mai spune el.

Șerban Copoț a lansat prima carte pentru copii, Toi Patoi și Moș Crăciun', acum doi ani, inspirat fiind de Teddy, fiul său cel mare.

 Citiți și:

Şerban Copoţ, prezentatorul „iUmor', a devenit din nou tată

Cum a ajuns Șerban Copoț să fie campion național la yachting

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare