Homepage  / Televiziune

Separați, dar împreună! Cristina și Andrei Rotaru, escapadă romantică în Barcelona. Cei doi se bucură de vacanță, deși au divorțat

Separați, dar împreună! Cristina și Andrei Rotaru, escapadă romantică în Barcelona. Cei doi se bucură de vacanță, deși au divorțat
19

de Cristina Țapu,

Emisiunea „Insula Iubirii” a devenit un adevărat fenomen de televiziune, iar milioane de români urmăresc cu interes aventurile cuplurilor în Thailanda. Filmările au avut loc cu luni în urmă, iar unii dintre fani doresc să afle care este legătura dintre concurenți în prezent. Iată cum au fost surprinși Cristina și Andrei Rotaru recent, deși au divorțat după încheierea filmărilor.

Cristina și Andrei Rotaru, vacanță împreună după ce au divorțat

Cristina și Andrei Rotaru trec printr-un test de foc la Insula Iubirii. Cei doi au sosit în Thailanda fiind căsătoriți de zece ani. Din păcate, Andrei a fost cucerit de farmecele ispitei Diandra și a uitat repede de femeia care i-a fost alături în tot acest timp, la bine și la greu.

După încheierea filmărilor, Andrei și Cristina au divorțat, fapt confirmat chiar de către mama concurentei. Cu toate acestea, legătura dintre ei nu este una de domeniul trecutului, iar cele mai noi imagini distribuite de pagina Viperele Vesele, cunoscută pentru ponturile oferite din showbiz, par să confirme acest lucru din plin.

Cristina RotaruIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Mama Cristinei susține că Andrei este de domeniul trecutului pentru familia sa. Mai mult decât atât, mama concurentei este de părere că Andrei continuă să fie o influență nefastă asupra fiicei sale, care ar avea nevoie de ajutor specializat pentru a putea lăsa în urmă relația toxică pe care a avut-o cu fostul soț.

„Dragi prieteni și români de pretutindeni, vă iubesc cu inima, vă respect și apreciez pentru empatia acestor suflete de români, dar Andrei Rotaru, pentru familia mea, nu va exista în veci. Amin! Sunt datoare, ca mamă, să vă spun că da, au divorțat după Insula iubirii. Dar fata mea este sub influența și manipularea fostului soț; este nevoie de medici specialiști și psihologi. Vreau să-mi salvez copilul din mâna călăului răzbunător. Nu-l acuz, dar îi sugerez un examen de specialitate în domeniul sănătății”, a fost mesajul pe care mama Cristinei l-a scris pe pagina personală de Facebook, în urmă cu doar câteva zile.

Mama Cristinei face acuzații grave la adresa fostului ginere, Andrei

Deși mama Cristinei este drastică în ceea ce-l privește pe Andrei, se pare că Cristina a revenit din nou la sentimente mai bune și ar fi dispusă să-i acorde o nouă șansă. Pagina de Instagram Viperele Vesele a distribuit imagini din Barcelona, în care Cristina și Andrei se relaxează împreună la plajă.

Cristina și Andrei Rotaru, poate cel mai controversat cuplu de la Insula iubirii, sezonul 8, au fost căsătoriți timp de 10 ani. Cei doi au făcut cununia civilă la „Mireasă pentru fiul meu”, emisiune prezentată de Mirela Vaida, acolo unde s-au și cunoscut, în 2014. Apoi, în 2017, cei doi au revenit pe micile ecrane, când au participat la „Nuntă cu scântei”, emisiune în cadrul căreia s-au căsătorit religios. 

Au avut o nuntă extravagantă, iar Cristina a avut o rochie excentrică, formată din mai multe piese. Petrecerea a fost una pe cinste, iar una dintre persoanele care au întreținut atmosfera a fost Maria Constantin. 

Sursă foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton