; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Senzualitate în videoclipurile latinilor

10 March 2010

Shakira şi Nadal nu au avut inhibiţii pe platourile de filmare la clipul Gipsy'.

.

Mai multe vedete internaţionale apar în videoclipurile unor cântăreţi latino foarte cunoscuţi. Cel mai recent apărut este Gipsy' al Shakirei, în care tenismenul Rafel Nadal ne arată latura lui sensibilă de bărbat îndrăgostit.

.Shakira – Gipsy'

Celebrul tenismen spaniol Rafael Nadal apare în cel mai recent clip al Shakirei la piesa Gipsy' (Gitana', varianta în spaniolă) inclusă pe ultimul album al cântăreţei, Loba'. În clip (filmat la Barcelona), ei apar în ipostaze romantice şi sunt îmbrăcaţi sumar. Chimia dintre Shakira şi Nadal a alimentat imediat zvonurile că cei doi ar avea o relaţie amoroasă, mai ales că ei se sărută la finalul videoclipului. Purtătorul de cuvânt al lui Nadal a dezminţit acest lucru, în timp ce al Shakirei nu a făcut nici un comentariu. Se ştie însă că Shakira este de nouă ani cu Antonio de la Rúa, iar Rafael are o relaţie de patru ani cu Francisca Perello. Gipsy' este al treilea single care are videoclip după albumul Loba', Shakira filmând clipuri şi pentru She Wolf' şi Dit It Again'.

Videoclipul oficial nu a fost încă pus pe youtube.com, însă poate fi văzut aici:

http://www.peopleenespanol.com/pespanol/articles/0,22490,1970013,00.html

Alejandro Sanz – Desde Cuando'

Cântăreţul spaniol Alejandro Sanz a ales-o în videoclipul său Desde cuando' pe actriţa din serialul Femei disperate', Eva Longoria. Într-o zi, mi-a zis că i-ar plăcea să apară într-un videoclip de-al meu şi m-am bucurat, mai ales că noi suntem foarte buni prieteni. Doar că, în ziua în care am filmat videoclipul, a trebuit să începem la patru dimineaţa pentru că Eva avea de realizat scene pentru serialul Neveste disperate'. Eva nu are aere de divă, este o femeie plină de viaţă şi este mândră de originile ei mexicane', a spus Sanz, citat de quien.com. Piesa face parte de pe cel mai recent album al cântăreţului, Paraíso Express', apărut în noiembrie anul trecut.

Jennifer Lopez – Jenny From The Block'

Ben Affleck, fostul iubit al lui Jennifer Lopez, apare în videoclipul cântăreţei din 2002 intitulat Jenny From The Block'. În clip, Jennifer şi Ben apar în ipostaze obişnuite ale vieţii lor ferindu-se de paparazzi. Secvenţele alternează cu cele în care Jennifer apare cântând şi dansând alături de rapper-ii Styles P şi Jadakiss. Cuplul Bennifer (asa cum erau numiţi cei doi, după modelul Brangelina) şi-a anunţat logodna în noiembrie 2002. Nunta, programată pentru 14 septembrie 2003, a fost anulată cu câteva ore înainte, iar în 2004, ei s-au despărţit oficial. Ben şi Jennifer au apărut împreună şi în două filme care nu avut însă succes nici la public, nici la critici: Gigli' (2003) şi Jersey Girl' (2004).


Enrique Iglesias – Escape'

Pe platourile de filmare ale videoclipului Escape', cântăreţul Enrique Iglesias s-a cunoscut cu celebra tenismenă de origină rusă, Anna Kournikova. Cei doi au interpretat roluri de iubiţi în videoclip şi cum viaţa bate filmul, ei au rămas de atunci împreună. Presa a fost mereu pe urmele lor căsătorindu-i şi despărţindu-i în mai multe rânduri. Piesa Escape' face parte de pe albumul cu acelaşi nume lansat în 2001.

Julio Iglesias – Baila Morena'

Frumoasa actriţă şi cântăreaţă Thalia apare dansând în videoclipul lui Julio Iglesias, Baila Morena'. Piesa este inclusă pe albumul lui Julio din 1995, La Carretera'.

http://www.youtube.com/watch?v=UimWcDyyBEw

La rândul lui, Julio a apărut în 1995 în videoclipul Thaliei, Amandote'.


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare